7 híresség, akik úgy döntöttek, hogy hűek maradnak kedvenc ruháikhoz és megütötték a főnyereményt

A vörös szőnyegen való divatos megjelenés minden híresség életének egyik alappillére. De mivel a tervezők egyre kreatívabbak, garantált módja annak, hogy bármely eseményen feltűnést keltsenek, ha újra felveszik azt a ruhát, amelyben már lefotózták őket. Őszintén szólva, ettől még közelebb érezzük magunkat kedvenc sztárjainkhoz, ezért lássunk néhányat a kedvenc ruháik közül, amelyekben úgy döntöttek, hogy többször is tündökölnek.

1. Rebel Wilson 2020 és 2023

Rebel Wilson új szintre emelte egy outfit megismétlését, amikor megjelent a 2023-as Vanity Fair Oscar-gálán. A Tökéletes hang sztárja, aki nemrég fogyott le 36 kilót, nem hagyta, hogy új alakja megakadályozza abban, hogy újra felvegyen egy gyönyörű ruhát, amit 3 évvel az Oscar-díjátadó előtt viselt. Rebel úgy ragyogott abban az aranyszínű ruhában, mint egy gyémánt, függetlenül attól, hogy történt-e némi testreszabás vagy sem.

2. Cate Blanchett 2016 és 2020

Amikor Cate Blanchett először jelent meg ebben a gyönyörű öltözékben 2016-ban, azt hittük, hogy ez egy ruha. Miután azonban Blanchett 4 évvel később újra viselte, de nadrággal, rájöttünk, hogy a gyönyörű virághímzéses darab egy olyan felső, amit univerzálisan bármivel párosíthat, és lélegzetelállítóan néz ki.

3. Jane Fonda 2014 és 2020

Már értjük, miért tért vissza Jane Fonda ehhez a gyönyörű ruhához a 2020-as Oscar-díjas szereplésén. Tökéletesen öleli az idomait, és másodszorra még jobban nézett ki, mivel Fonda őszülő haja kontrasztot alkotott vele, szemben a 2014-es meleg szőkével. Egy megjegyzés magunknak: próbáljuk újra a ruhákat, amikor megváltoztatjuk a hajszínünket.

4. Helena Bonham Carter

Első alkalommal Helena a 2011-es SAG-díjátadón viselte ezt a gyönyörű fekete-fehér ruhát. A színésznőnek annyira tetszhetett, ahogyan kinézett, hogy nem várt sokáig, és ugyanezt a ruhát leporolta, hogy alig egy évvel később a Londoni Filmfesztivál nyitógáláján is megjelenjen benne. Nem is tudjuk eldönteni, melyik alkalommal tetszett jobban Bonham megjelenése.

5. Helen Mirren 2012 és 2015

A trükkös Helen Mirren azt hitte, hogy a kardigánok cserélgetése majd eltereli a figyelmünket arról, hogy kétszer is ugyanazt a ruhát viselte, de ezt a gyönyörű virágos darabot nem tudtuk összetéveszteni. Mirren először 2012-ben a Hitchcock premierjén választotta a ruhát, majd 3 évvel később a Szentivánéji álom 2015-ös premierjére újra felvette.

6. Elizabeth Banks 2004 és 2020

Elizabeth Banks a 2020-as Vanity Fair Oscar-gálán úgy büszkélkedett tónusos fizikumával, hogy ugyanazt az elegáns piros ruhát viselte, amit 16 évvel korábban ugyanezen a partin. Banks még az Instagramon is megerősítette, hogy a ruha újrahasznosított: „Gyönyörű, és jól áll… szóval miért ne viseljem újra?!”

Kate lehet, hogy királyi családtag, de leginkább az újrahasznosítás királynőjeként ismert. Middleton a 2023-as BAFTA-ra újrahasznosította Alexander McQueen ruháját, miután először ugyanezen az eseményen jelent meg benne, de 4 évvel korábban. Idén Kate egy fekete kesztyűs, statement darabot választott, és a vállán lévő virágokat drapp masnival helyettesítette – ez egy merészebb megjelenés, és talán másodszorra is a kedvencünk.