11 kocsmai trükk, amivel bármikor legombolhatod kicsit a haverokat

Hétvégi összeröffenésre készülsz a haverokkal? Szeretnéd megviccelni őket, esetleg egy kis pénzt is kiszedni a zsebükből? Akkor neked az alábbi kockázatmentes kocsmai trükkökre van szükséged, melyekkel tulajdonképpen borítékolható a siker. Mutatjuk, hogyan és mit kell tenned…

1.  Pénzkihúzás felfordított üveg alól úgy, hogy a palack ne dőljön fel.

A trükk lényege: ütögetni kell az asztalt, és közben finom, folyamatos mozdulattal kihúzni a pénzt.

2.  ,,Élére” állított tojás.

A trükk lényege: szórjunk egy kis sót az asztalra, majd fúrjuk bele a tojást. A sószemek megtartják majd, mintha csak egy tojástartóba raknánk.

3.  Üveggolyó felszedése és belerakása egy pohárba, anélkül, hogy az üveggolyóhoz, vagy az ominózus pohárhoz érnénk.

A trükk lényege: fogjunk egy borospoharat, majd gyors körkörös mozgásokkal emeljük fel a golyót, végül engedjük bele a pohárba.

4.  Érme éltüntetése.

A trükk lényege: kell az asztalra egy pohár, egy érme, illetve egy kancsó víz. A feladat ezúttal, hogy el kell tüntetni az érmét az asztalon látható dolgok segítségével úgy, hogy az érme nem hagyhatja el az asztalt. Helyezzük az érmét a pohár alá, majd nemes egyszerűséggel töltsük rá a vizet a kancsóból. Ha a haverunk nem ismeri a trükköt, akkor gyakorlatilag biztos, hogy nyert ügyünk van.

5.  Egyik pohár elhúzása anélkül, hogy a papírpénz leesne a tetejükről.

A trükk lényege: ügyeljünk rá, hogy félbehajtott papírpénzről legyen szó, ezután csak annyi a dolgunk, hogy egy pénzérmét tegyünk a belsejébe úgy, hogy ne látszódjon, majd végignézzük, amint a barátaink ámulnak a ,,varázslatunkon”.

6.  Pohár peremén túl helyezett érme, egy kártyalap segítségével.

A trükk lényege: a púposra töltött pohár tetejére helyezett kártyalap a vízzel érintkezve olyan stabil tartást ad, hogy nyugodtan a szélére helyezhetünk egy súlyosabb érmét is, gond nélkül megtartja majd.

7.  Vízfelszínen fennmaradó gémkapocs.

A trükk lényege: igazából sehogy máshogy nem lehet kivitelezni, ha a kezünkkel próbáljuk meg belerakni, akkor megtörjük a vízfelszínt és a gémkapocs elsüllyed, ezzel a módszerrel azonban biztos a siker.

8.  Szerezd meg a pohár belsejébe rakott pénzt anélkül, hogy a gyufaszálhoz érnél, vagy elmozdulna a helyéről.

9.  Vízzel töltött pohár felfordítása anélkül, hogy egy csepp is kicsurogna belőle.

A trükk lényege: csak egy papírlapra lesz hozzá szükségünk, és már csak azért is nagy valószínűséggel nyert ügyünk van, mert nem valószínű, hogy a barátunk egyáltalán megpróbálná… ?

10.  Pohár felemelése anélkül, hogy hozzáérnénk.

A trükk lényege: mindössze egy gyufaszálra és egy lufira lesz hozzá szükségünk. Dobjuk a pohár belsejébe az égő gyufát, majd a helyezzük a tetejére a lufit, és várjuk meg amíg a vákuum valamennyire beszippantja. Ezután bátran felemelhetjük a poharat anélkül, hogy hozzáérnénk.

11.  Lime félbevágása egy szál cigarettával

A trükk lényege: gyújtsuk meg a cigaretta füstszűrős végét, majd rövid égés után a benyálazott ujjunkkal nyomjuk el, és amíg még meleg, jó alaposan lapítsuk ki. A benne található kémiai anyagok elégése következtében egy olyan erős és éles penge-szerű valamit kapunk, mellyel gyakorlatilag gyerekjátékká válik a lime félbevágása. Valószínűleg ez a leglenyűgözőbb trükk az összes közül, hiszen teljesen lehetetlennek tűnik, pedig ha ismerjük a titkát, akkor nem is olyan hihetetlen az egész. Lime helyett természetesen használhatunk citromot is.