Senki sem számított erre: Meglepő fotót posztolt Hosszú Katinka

A mai nap legnagyobb híre!

Közös fotóval üzentek

Nagyon régen volt olyanra példa, ami ma történt. Hosszú Katinka és Shane Tusup közös fotót posztolt, sőt egy igen erős üzenetet is mellékeltek a fotóhoz: “You and me against the World”, vagyis Te és én a világ ellen – olvasható a Katinka Facebook oldalára feltöltött kép mellett.

A házaspár kapcsolata tavaly novemberben romlott meg, olyannyira, hogy különköltöztek, sőt a közös munkát is felfüggesztették. Válókeresetet is benyújtottak, de az információk szerint azt szüneteltetik most…

Az utolsó közös fotó

Az Instagramon az utolsó közös fotójuk november 16-án készült. Akkor ezt a fotót tették közzé, itt még látszólag minden rendben volt közöttük.

View this post on Instagram

A tegnap délutáni döntők nem pont úgy sikerültek ahogy szerettem volna, de van ilyen is 🙂 Ma már úton vagyunk Szingapúrba! 100 vegyes 57,3 1.hely 200 hát 2:03 3. hely 100 pille 59 8. hely Yesterday's finals didn't exactly go as I planned but it can happen 🙂 today we are on our way to Singapore already! 100 IM 57,3 1st 200 back 2:03 3rd 100 fly 59 8th #IronNation #IronLady#IronAquatics #HWAPO

A post shared by Katinka Hosszu (@hosszukatinka) on

Nem látták együtt őket

Miután sokáig nem lehetett őket együtt látni, eltűntek a közös szelfik is, megindultak a találgatások. Rengeteg pletyka szárnyra kapott, azonban pontosan senki sem tudta, hogy mi történt. Katinka új edzőt is keresett, nem mutatkoztak Shane-nel együtt és csak olyan képeket osztott meg az úszónő, amin egyedül szerepel.

View this post on Instagram

Edzés utáni relax. Ilyenkor jól esik. After practice relaxation. Feels good. #IronLady #HWAPO #afterwork

A post shared by Katinka Hosszu (@hosszukatinka) on

Végre együtt

A mai nappal azonban úgy tűnik, hogy vége a találgatásoknak. A házaspár közös fotója megdöbbentette a rajongókat, persze rengetegen örülnek neki, hogy ismét egymásra találtak.

View this post on Instagram

You and me against the World

A post shared by Katinka Hosszu (@hosszukatinka) on