Borzalom a magyar kórházban! Így alázták meg az idős bácsit, mert nem volt nála elég pénz! Ez a kőkemény valóság!
A kép illusztráció

A 83 éves Gots László kórházi ellátásra szorult, érszűkület miatt kezelték. Sajnos rosszabbodott az állapota, ezért térd alatt amputálni kellett a lábát.

László arra panaszkodik, hogy a kórházban nem bántak jól vele. Úgy véli, orvosi mulasztás miatt fertőződött el a lába, és ezért volt szükség még nagyobb csonkításra. ”Az orvos teljes nyugalommal közölte, hogy igen, valami fertőzést kaphattam a kórházban.

Hagyták, hogy ez megtörténjen! Az újabb operáció előtt ráadásul az egyik adjunk­tus azzal riogatott: vállaljam az újabb műtétet, különben le fog ro...dni a lábam! Az idős férfi arról nyilatkozott, hogy a nővérke megkérdezte tőle, mennyi pénz van nála, mert szükséges lenne kifizetni az altatóorvost. Lászlónál csupán 500 forint volt.A bácsi nemrég ismét kórházba került, most sem tudott fizetni, és újból nem volt megelégedve a kórházi bánásmóddal.

Segítséget kért, mert vécére kellett mennie, de állítása szerint felszólították, hogy végezze el nagydolgát az ágyban. Ezek után több mint 3 napig nem cseréltek ágyneműt a betegnek, mert minden nap pont eggyel kevesebb lepedő érkezett.