Szeretnéd könnyen megöntözni kerted, növényeid, lemosni autódat? ITT A MEGOLDÁS

Itt a locsolószezon, lehet gondozni a kertet, öntözni a növényeket. Egy régi kerti locsolócsővel azonban rendkívül nehézkes bármilyen feladat. A legtöbb slag nagyon nehéz, ráadásul könnyen megtörik, összegabalyodik vagy kilyukad. Nem csoda, ha egy idő után megfájdul tőle a hátad, sajogni kezd a derekad és legszívesebben a pokolba kívánnád az egészet...Vess véget a küszködésnek! A XHose gabalyodásmentes locsolócsővel álom lesz a kerti munka - még az autódat is villámgyorsan lemoshatod vele!

XHose 60 m-es locsolócső - ultra erős kerti slag, nem törik meg, nem gubancolódik!
A TV-ből már jól ismert XHose locsolóval bámulatosan egyszerű lesz megöntözni a gyepet, virágokat, veteményest vagy a gyümölcsfákat. Rendkívüli erejének köszönhetően kiválóan alkalmas tisztításra is, így a kerti bútoraidat és a kocsidat is pillanatok alatt letakaríthatod a segítségével.
Mi a titka?

A XHose egy speciális, többrétegű csőből készült, mely soha nem törik meg, nem gubancolódik össze. Amint megnyitod a kerti csapot, azonnal hosszának háromszorosára tágul. A használatot követően automatikusan visszazsugorodik eredeti méretére. A hagyományos kerti slagokhoz képest igazán kis helyet foglal, szinte bárhol elfér.Az 1.9 cm-es átmérő biztosítja az optimálisan erős vízsugarat, míg a 60 m-es hossz gondoskodik arról, hogy kerted bármelyik végébe el tudj érni vele. Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem tekeredik összevissza, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erőteljes vízsugár áramlik.

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony: Milyen feladatokat tudsz megkönnyíteni az XHose 60 m-es locsolócsővel?

- Öntözés, locsolás
- Kocsimosás
- Kisebb medencék feltöltése
- Teraszok, kerti bútorok, egyéb felületek tisztítása
- Bármilyen munka, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

Remek ár, plusz AJÁNDÉK szórófej!Küldd nyugdíjba régi locsolótömlődet és élvezd az XHose nyújtotta kényelmet! Szerezd be ezt a mágikus locsolócsövet szenzációs tavaszi kedvezménnyel: most ráadásként egy sokoldalúan használható szórófejjel is meglepünk. Próbáld ki Te is az XHose-t és könnyítsd meg életed: