Keleti Andrea 51 évesen vállalta a fürdőruhás fotózást – Két ruhaméretet fogyott a tavasszalKeleti Andrea fürdőruhás képeivel azt szeretné megmutatni, hogy ötven fölött is lehet jól kinézni.

Soha nem látta még az ország ilyen szexi fotókon Keleti Andreát, aki nemrég ünnepelte az 51. születésnapját, de ezt kevesen mondanák meg róla, bomba formában van.

Bár Keleti Andrea hízásra hajlamosnak tartja magát, pár hónap leforgása alatt 8 kilótól szabadult meg. Nem tagadja, sokat tett azért, hogy 51 évesen is elégedetten nézhessen tükörbe. A nők többsége azt gondolja, egy bizonyos kor után már képtelenség fogyni. A táncművész elárulta, neki hogyan sikerült. Részletek a legfrissebb BEST-ben!

Keleti Andrea (Budapest, 1969. június 3.) magyar táncművész

Életpályája[szerkesztés]1987-ben ruhaipari szakközépiskolában érettségizett, férfiszabó az alapszakmája. Ezután 2 egyetemi diplomát szerzett: a táncpedagógusit Budapesten, illetve Szegeden a közoktatási intézményvezetőit.

12 évesen (1980) kezdett el táncolni, volt ifjúsági magyar bajnok, később 10-szer lett magyar bajnok. Profiként férjével táncolt és lett ötször magyar bajnok, de mégis a legszebb, hogy tánciskolát nyithatott, és taníthatja a gyerekeket táncolni. Andrea és férje, akit a tánciskolában ismert meg, jelenleg 6 éves kortól tanítanak táncolni lányokat, fiúkat vegyesen.

1992–1996 között amatőr magyar bajnok, 1996–2001 között hivatásos bajnok volt.

Andreának két gyermeke van: Viki (2001) és Máté (2005). 2001 óta, miután kislánya megszületett, nem versenyez, hanem tanít. Számtalan diákja ért el óriási sikereket, legutóbb Csonka Andrást tanította meg táncolni, akivel a Szombat esti láz című műsort meg is nyerték. Tanult Olaszországban, Ausztriában és Németországban.

Érdekességek[szerkesztés]10-szeres amatőr bajnok, világbajnoki 7. majd 8. hely, 10-szeres amatőr magyar bajnok, 6-szoros profi magyar bajnok.A Celeb vagyok, ments ki innen! 2. szériájának a győztese Szerepelt a Vacsoracsata című műsorban. A Kalandra Fal! című műsor győztes csapatának tagjaA 2016-os Nagy Duett döntősei között volt.A férjével pedig megnyerte a Drágám add az életed műsort

Forrás