Orákulum horoszkóp szeptember 26. – október 2. között!

A következőkben az Osho Zen Tarot orákulum kártyák segítségével igyekszünk útmutatást nyújtani az életben, amely szeptember 26 – október 2-a közötti napokra érvényes.

Kos: Halasztás

Ezen a héten jobb ha nem halasztasz semmit el. Egyetlen egy esetben megengedett a halasztás, ha egy negatív blokkoló érzés gátol meg abban, hogy cselekedni tudj. A halasztgatás nem jó dolog, mert holnap sem lesz több időd, több kedved, hogy elvégezd a teendőidet. Légy határozott, és cselekedj! Hallgatnod kell a megérzéseidre, a belső szóra, így elérheted a céljaidat.

Bika: Intenzitás

Most tisztában vagy azzal, hogy milyen irányba tart az életed. Lehet, hogy lesznek olyanok a környezetedben, akik megijednek majd tőled, a döntéseidtől, viszont lesznek olyanok is, akiket cselekedeteid inspirálni fognak. Használd ki a lehetőségeket, légy nyitott, engedd, hogy a pozitív energiák megtaláljanak. Egyes dolgok önmaguktól megoldódnak.

Ikrek: A Semmi

A Semmiből születik meg a Minden. A Semmiben rejlik a legtöbb potenciál, amiből sikerülhet kihozni sok mindent. Talán ijesztőnek hat a nagy Semmi, de ha behunyod a szemed, meditálsz, koncentrálsz, rájöhetsz arra, hogy ebben a végtelenségben mi az, ami érdekel, ami felvillanyoz. Bízz a legjobb lehetőségben, megoldásban, és tudni fogod, hogy mikor jön el a te időd. A családod, a barátaid pozitív energiával töltenek fel.

Rák: Létezés

Ezen a héten a legnagyobb ajándék, hogy a szívedben otthonra lelhetsz. A környezetedből sugárzó idegesség, stressz nem fogja befolyásolni az életedet, mert a szíved mélyen béke, biztonság és boldogság van. Örülj és légy hálás, hogy ilyen vagy, mert ez önmagában egy nagy siker. Tarts szünetet, foglalkozz önmagaddal ezekben a napokban.

Oroszlán: Bőség

Fogadd el a környezetedben élők véleményét, még akkor is, ha nem mindig értesz egyet velük. A megértés, az együttérzés pozitív energiákat szül. Az embereket ne a külsejük alapján ítéld meg, hanem ismerd meg őket jobban. A bőség abból ered, ha nem csak testileg, hanem mentálisan is formába hozod magad, eggyé gyúrva a férfi és a női energiákat.

Szűz: Megértés

Most elérkezett annak az ideje, hogy megvalósítsd az álmaidat. A láthatatlan rácsok, amelyek eddig meggátoltak abban, hogy azt tedd, amit szerettél volna, most eltűnnek, így visszakapod a szabadságod. Örülj ennek, légy boldog, éld meg ezt az érzést. Az Univerzum a segítségedre lesz. Ez most egy pozitív fejezet az életedben.

Mérleg: Tökéletesség

Végre valahára megérkezett az utolsó “darab”, amelyre szükség volt a nagy terved megvalósításához. Most neki foghatsz a munkának, a megvalósításoknak, amiket elterveztél. Örülj, élvezd ki a pihenés minden egyes percét. Légy nyitott, kedves, nagyvonalú, hogy részesülhess az Univerzum által biztosított lehetőségekből.

Skorpió: A múlthoz való kötődés

Ha a múlton rágódsz, nem fog sok pozitív történni az életedben, ne is reménykedj ebben. Sőt, ellenkezőleg: nem fogod észrevenni a jó, szép dolgokat. Csak te egyedül tudsz változtatni ezen, de ehhez magad mögött kell hagynod a múltadat, hiszen ami történt, az már megtörtént. Élj a jelenben, mert csak így vonzhatod be az életedbe az örömteli pillanatokat.

Nyilas: A Játék

Az utóbbi időben ismét a munkamánia csapdájába estél, és mindent nagyon komolyan veszel, minden tervet te akarsz kidolgozni, nem hagyod, hogy bármiből is kihagyjanak. Ezért ideje a lazításnak, a játéknak, a mókának, a szórakozásnak, mert különben rossz vége lehet a dolognak.

Bak: Tervezés

Nem szabad hagynod, hogy mások vállalják a felelősséget a tetteidért, a gondolataidért, az elvárásaidért. Ezek a te hatáskörödbe tartoznak, amiket ha nem sikerül megoldanod, akkor életed egén felhők fognak tornyosulni. Tervezd meg az életed, légy tudatos a jövőddel kapcsolatban.

Vízöntő: Tudatosság

Tisztán látod az életed, békesség, megértés van benned. Ez pedig másokra is hatással van. Most lehetőséged nyílik, hogy azokat a dolgokat is elintézd, amelyekre eddig nem jutott időd. Új projektekbe is belefoghatsz, hiszen dúl benned a kreativitás. Használd az elmédet, mert az az egyik legmegbízhatóbb társad.

Halak: Összehasonlítás

Az igazság az, hogy sosem fogod megismerni önmagad, amíg mindig meg szeretnél felelni másoknak. Ne hasonlítsd senkihez magad, mert az teljesen értelmetlen, és olyan érzelmeket szül, amelyek nem vezetnek sehová. Te egyedi és megismételhetetlen vagy, akit az Univerzum teremtett. Minden adottság meg van benned, hogy a legjobb légy egy szakterületen.