Elege lett abból, hogy mindig az ő helyén parkoltak a háza előtt. Briliáns bosszúja megnevettet minket.

Parkolóhelyet találni az autónak minden kocsitulajdonos számára nehéz dolog, még annak is, akinek saját parkolója van. Julie Geue Crowborough gyakran nem tud a saját parkolóhelyén parkolni a háza előtt, mert mások parkolnak ott. Nemrég a 48 éves Julienek annyira elege lett ebből, hogy úgy döntött, bosszút áll. Vicces cselekedetét pedig több ezer emberrel osztotta meg a közösségi médián keresztül.

A dolog néhány héttel ezelőtt kezdődött, amikor valaki ismét engedély nélkül parkolt az ő helyére. Mivel a parkolóhelyre új kavicsokat kellett leszórni, brilliáns ötlete támadt és úgy gondolta két legyet üt egy csapásra.

Felhívott egy építőanyag boltot és megrendelt egy nagy zsák kavicsot, majd szólt a szállítóknak, hogy az iszonyú nehéz zsákot az illegálisan parkoló autó elé tegyék le. Az autó tulajdonosának két választása volt: vagy otthagyja az autót, vagy kilapátolja a kavicsot a zsákból.

.

Egy üzenetet hagyott a kaviccsal teli zacskó tetején:

“Egy nyilvános tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy csak ezt a lapátot kapod meg, ezzel kiáshatod magad innen. Tudd azt is, hogy a kamerák figyelnek, úgyhogy ne felejts el mosolyogni, mikor dolgozol.”

Ezután pedig közzétett egy képet a következő szöveggel:

“Az erre elhaladók nem mindig parkolnak az én helyemen, de ha ezt teszik, akkor ez vár rájuk.”

Azt is hozzátette, hogy ez legalább háromszor előfordul egy héten és tényleg nagyon elege van abból, hogy a saját helyén nem tud parkolni.

A vonatállomással szemben lakom, mert ez előnyös….Nekem! A házam előtti parkoló 4 autónak is elég mert ez előnyös számomra, és nem olyan lusta emberek számára, akik ingyen szeretnének parkolni.

Mi a véleménye Julie bosszújáról? Szerintünk ez egy briliáns ötlet! Kérjük ossza meg ezt a cikket barátaival, ha egyetért velünk.