Torkig van vele – Amal ezért akar elválni George Clooney-tól

Úgy tűnik, Brangelina után egy újabb hollywoodi sztárpár kerülhet a süllyesztőbe.

Nem gondtalan az életük

George és Amal Clooney házasságát már csak egy hajszál tartja össze a New Idea szerint. Az amerikai hetilap úgy tudja, a pár negyedik esküvői évfordulóját egy romantikus randevú helyett külön-külön töltötte el több ezer kilométerre egymástól. Miközben Amal részt vett az ENSZ 73. ülésén New Yorkban, George Los Angelesben volt Cindy Crawford férjével, Rande Gerber üzletemberrel.

A külföldi sajtó már hónapok óta cikkezi, hogy a házaspár között nincs minden a legnagyobb rendben, amiért egyértelműen a színészt hibáztatják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#amalclooney#seduzione#femminilita#donna#womamstyle#lagattacenerentola#amore#forever#lacoppiapoubelladelmondo# icone#stylepuro#

Lisetta Notari (@lisanotari) által megosztott bejegyzés,

Külön utakon járnak

Miközben Amal egyre inkább megtalálja magát New Yorkban, George úgy tűnik, több időt tölt az ország másik felén Los Angelesben. Valójában a pár az elmúlt hónapokban összesen 75 napot töltött külön egymástól: Amal nem jelent meg a néhány nappal ezelőtt megtartott, hagyományos, jótékonysági halloweeni celebpartin sem, ahová férje mindig ellátogat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

… going to office with Amal’s smile… #amalclooney #amalalamuddin #chanel #fashion #smile #barrister #lawyer #humanwrights #chic #style #myshoot #park #sunglasses #office #walk #theeaseoflife #hashtag #lawyersbag #thatsit

💠 branko 💠 (@brankopeic) által megosztott bejegyzés,

Utoljára Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén jelentek meg együtt nyilvánosan, ahol egy vendég szerint Clooney megállás nélkül ivott és nevetgélt a többi meghívottal, ellentétben Amallal, aki feszült és barátságtalan volt. Clooney-ék jó barátságot ápolnak a brit uralkodói családdal, éppen ezért volt meglepő, hogy a múlt hónapban nem vettek részt Eugénia hercegnő esküvőjén, annak ellenére, hogy George korábban az újdonsült férj, Jack Brooksbank főnöke volt.

Ez a gond közöttük

George Clooney-t többször választották a világ legszexisebb színészének, egyedülálló sármja miatt sokáig senki nem hitte, hogy valaha is megnősül. A páratlan szépségű és rendkívül intelligens ügyvéd, Amal azonban rabul ejtette a férfi szívét és házasságkötésük után nem sokkal megszülettek ikreik. A felhők felett azonban mégsem lépdelnek kéz a kézben, hiszen a gyerekek miatt fel kellett adniuk korábbi életüket, háttérbe szorult a karrier és a szórakozás. Ezt pedig mindketten nagyon nehezen élik meg.

Egy, a párhoz közeli forrás szerint a 40 éves Amal nem elégedett férje életmódjával. A 16 hónapos ikrek, Alexander és Ella érdekében az asszony kijárási tilalmat hozott létre, mert a színész állandóan felverte őket éjszaka, amikor hazaért egy-egy partiról.

“Nem akarja, hogy késő éjszaka beállítson a barátaival, de azt sem, hogy ő maga érkezzen haza ittasan és felébressze az ikreket. Éppen ezért lassan alig megy haza George és a hétköznapok nagy részét inkább hotelekben vagy barátainál tölti” – tette hozzá a bennfentes.

Nem meglepő, hogy mindezek tükrében a csalódott feleség már a válást fontolgatja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️George Clooney se presentó ayer en un evento como “el esposo de Amal” y morimos de amor ❤️ #amalclooney #Celebridades #georgeclooney

Esplendidas.es (@esplendidas.es) által megosztott bejegyzés,