Hajléktalan lett Jackie Chan lánya! Megdöbbentő dolgokat mondott apjáról

Egy hónapja van híd alatt.

A filmjeit évtizedek óta ismétlik a magyar csatornák is, most egy bálvány omlik össze, ha igaz, amiket a lánya állít róla.

Nehéz hónapokon lehet túl Jackie Chan, aki a filmekben az ilyen helyzeteket talán játszva megoldotta volna. Ez azonban a valóság! A hong-kongi színész-harcművész tizenhét éves lánya alig fél éve, a közösségi oldalán ismerte be, a saját neméhez vonzódik. Sőt, akkor fel is vállalta szerelmét, egy ismert Instagram-os influencert.

A Page Six információi szerint a világsztár lány egy hónapja az utcán él, az apja pedig fittyet hány rá!

A barátaik és a családja is elfordult Etta Ng-tól és bartnőjétől.

Jackie Chan lánya és szerelme most egy megdöbbentő videóban vallott megpróbáltatásaikról, és arról, nincs, aki segítsen nekik.

A homofóbia miatt már egy hónapja hajléktalanok vagyunk. Szó szerint a híd alatt alszunk” – idézi a YouTube-ra feltölött videót és Ng szavait a Blikk.

https://youtu.be/JldGE4hxYk8

Ő egyébként már három éve kijelentette, a világsztár csak biológiailag az apja, sosem tudott rá így gondolni. “Nincsenek érzelmeim felé” – mondta akkor.

S hogy mi céljuk volt a mostani videóval?

Csak azt akarjuk, hogy az emberek tudják, mi történt, mert nevetséges, hogy senki sem tud segíteni. Nem értem” – mondták a páros tagjai.