14 kilót fogyott a nő extrém diéta és edzés nélkül – most elárulta a titkát

Ezt a módszert érdemes ellesni!

Négy hónap alatt fogyott le

A 24 éves Claudia Tomczyk nem küzdött extrém túlsúllyal, de nem volt elégedett önmagával: saját bevallása szerint nem evett egészségtelen ételeket, viszont brutális mennyiségű adagokat tömött magába minden egyes alkalommal.

“Addig nem álltam le az evéssel, amíg nem fájt a gyomrom és nem lettem rosszul” – mesélte a nő a DailyMailnek. Claudia folyamatosan ostorozta magát, amiért állandóan túleszi magát, de nem tudott kigyógyulni a betegségből, egészen addig, amíg rá nem talált egy tisztítókúrára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Looking at my past has never felt so better. 👏🏼💪🏾 I still continue to create before and afters because they inspire me. They inspire me to continue to share my program with you because it’s not about me anymore. I want to help YOU and show more and more people across this globe that whatever your goal is (big or small) you can achieve it ❤️ Tag two friends and the three of you can purchase a range of nutritional cleansing products and then you can enter my 16 week challenge together for FREE (I will also give you a free fitness and nutrition guide). I currently have 10% off and this promotion ends this weekend. Decide, commit & don’t quit. Let’s do this 🙌🏽 Create a three way insta message with me and your two friend and then I can set you all up to get your order processed 🙂 packs start from $350 for 30 days worth of products that you will incorporate into your daily routine! X

Claudia Tomczyk (@claudiatomczyk) által megosztott bejegyzés,

Rájött, hogy változtatnia kell

A lányt akkor ütötte meg az érzés, hogy változtatnia kell, amikor hazajött egy európai körutazásból. Claudia az egész nyaralást bulizással és kajálással töltötte, ami a testén is meglátszott – amikor hazatért, lesokkolódott a teste látványától.

“Amikor hazaértem, teljesen megütött a látvány. Szégyelltem magam” – mondta. – “Sokan mondják, hogy bármit megadnának azért, hogy úgy nézzenek ki, mint én a diétám előtt, de attól még nem volt oké a látvány.”

Korábban a lány diétája rengeteg kenyérből, szénhidrátból és tésztából állt. Ezt leváltotta rengeteg fehérjére, proteinshake-re, tojásra és zöldségekre. Sokszor előre főz egész hétre, rengeteg csirkét és zöldségköretet hozzá – már csak ezzel egy hónap alatt négy kilót fogyott le, majd elkezdett még jobban odafigyelni magára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

THIS WEEK ONLY! ✨ Grab and tag your partner/bestie/or even just yourself for a 16 week challenge intake. If you missed out last time or if you’re starting to think of making a health change as the weather is getting warmer, email me through my website in my bio and I can add you into my private health page to find out more. 🙏🏽 I will be doing the intake until Sunday 5th August then closing it again. You can trail it for 30 days and if you don’t like it or get results you will get your money back! Starter packs range from $13 to $25 a day depending on what 30 day pack you want to start on 🙌🏽

Claudia Tomczyk (@claudiatomczyk) által megosztott bejegyzés,

Nem a túltolt diéta és edzés a jó út

“A megoldás a kiegyensúlyzottságban rejlik” – árulta el Claudia. Szerinte a legrosszabb, amit valaki kezdőként elkövethet, az, hogy túl szigorú önmagához és túl nehéz diétát és edzéstervet talál ki magának – ezzel csak azt éri el, hogy megunja és megutálja az egészséges életmódot.

A lány, miután leadta diétával a négy kilót, úgy döntött, szeretne egy kicsit izmosodni is, ezért elkezdett lejárni edzeni, de elmondása szerint nem esik túlzásba. Pontosan annyit edz, amennyit a teste megkíván és nem eköré szervezi az egész életét. A kiegyensúlyozott, normális diétával pedig sikerült normalizálnia az ételhez fűződő viszonyát is. Tomczyk elindított egy Instagram-oldalt, amivel a célja, hogy a hozzá hasonló nők inspirálódni tudjanak története alapján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A new day, a new active wear set ✨ Saturday’s in my grey kit from @tonedbyashybines

Claudia Tomczyk (@claudiatomczyk) által megosztott bejegyzés,