8 hónapos munkaszolgálatra utazott a rendőr, megdöbbentő meglepetést hagyott feleségének!

Jó tudni, hogy még vannak olyan emberek, akik igazán tudnak szeretni, képesek hűek maradni egymáshoz, mindenben támogatják a másikat, és ha valamelyikük elszomorodik, képesek felvidítani, megvigasztalni.

Ennek a kanadai rendőrnek a felesége olyan meglepetésben részesült, amitől teljesen elállt a szava, így biztos, hogy ő a világon az egyik legboldogabb feleség.

Az asszony férjét egy nyolchónapos munkaszolgálatra küldték, ezért nagyon elkeseredett. Mikor párja már két napja volt távol, egyszer csak csengettek az ajtón, és a futár egy virágcsokrot és egy kis cédulát nyújtott át. Ennek egyik oldalán az állt, hogy a férje nagyon szereti őt, és minden egyes másodpercben gondol rá. A lap másik felére pedig ezt írta: „Amikor bemész, menj a szekrényhez, ahol egy fekete dobozt találsz. Kövesd az utasításokat és ne feledd, sosem leszel egyedül”.

A nő amikor megtalálta és kinyitotta a fekete dobozt, hirtelen megdermedt. A dobozban ugyanis 241 papírt talált, minden egyes egyedül töltött napjára a férje egy gondolatot írt fel, egy szerelmi vallomást.

Ez ám az igazi férfi!