Két idegen kutya találkozik a boltban, a gazdik megnézik az állatok füleit és felfedezik az igazságot

A legcsodálatosabb dolgok történhetnek akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá. Erre a lenti történet igen jó példa.

Egyik nap két kutyatulajdonos járt a helyi szupermarketben, mindegyikük golden retriverrel ami nagyon valószínűtlennek tűnt.

Mikor a két kutya találkozott egymással a boltban, úgy tűnt a tulajdonosok ismerték egymást mert a két kutya nagyon érdeklődve szimatolta egymást és játszani kezdtek.

Általában a kutyák egy kicsit óvatosak, ha először találkoznak más, ismeretlen ebekkel. De itt nem ez volt a helyzet.  Úgy tűnt, hogy a kutyák ismerik egymást, annak ellenére, hogy a két tulajdonos még soha nem találkozott, írta a Daily Mail.

A gazdik beszélgetni kezdtek, végül megtudták, hogy kutyáikat mindketten Oroszországból származnak és behozták őket az Egyesült Államokba.

Ez egy valószínűtlen esemény már önmagában is, és a tulajdonosok beszélgetésből később kiderült, hogy a kutyák ugyanazon a napon szálltak le az Egyesült Államokban a repülőről.

Ez nem volt elég ahhoz, hogy meggyőzze a tulajdonosok, hogy a két golden retriever ugyanabból az alomból származik. Bár a kutyák fülében pontosan ugyanazt a tetoválás volt.

A kutyák azonnal felismerték egymást a boltban, annak ellenére, hogy már rég nem látták egymást. Az egyik kutya tulajdonosok, Pam Corwin készített erről felvételt, melyet fel is tett a Facebook-ra. A filmet már több, mint 2 millióan látták.

Nézd meg a lenti felvételt, amiben láthatod a kutyák találkozását. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Neked is tetszett.