Cinthya Dictatorra alig lehet ráismerni legújabb fotóján

Közösségi oldalán mutatta meg új külsejét.

Igazi átváltozó művész

Az elmúlt néhány évben rengeteg különböző stílust kipróbált Cinthya Dictator. A fotósként és média dizájnerként tevékenykedő fiatal nő az utóbbi hónapokban hidrogénszőke, fiúsan rövid hajat viselt, de legújabb fotóján egészen másképpen néz ki.

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Új tervei vannak

Cinthya a közösségi oldalán számolt be arról, hogy új projektje miatt hosszú, barna fürtökre cserélte rövid, szőke tincseit. A követőknek egy fotót is megosztott a parókaműhelyből, ahonnan beszerezte új frizuráját.

Kislánykoromóta tudom és elfogadtam, hogy nem vagyok a köznapi érteleben szép. Viszont mióta a nyilvánosság jelen van az életemben azóta gyakran elmegy az önbizalmam. Nálam az ideális én szellemi értelemben értendő. Nagyon kàrtékony dolognak tartom a szépítő effekteket és a vastag kontur sminkeket hiszen egyre távolabb sodor a valóságtól. Ezen a képen jól látszanak a vonásaim és nem szeretnék másnak tűnni mint aki vagyok. Ugyanakkor szép fényben készült ez a fotó. Minden kritika ellenére elönyös kép a valóságról.

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Már nem szereti a rövidet

“Van két titkom! Az egyik az, hogy nagyon várom, hogy visszanőjön a hajam! Most türelemre tanít ez az időszak több szempontból is… A másik titkom az, az új projektem amihez ellátogattam egy paróka műhelybe! Egy év és újra önmagam leszek!

– fogalmazott Cinthya a posztban.

Van két titkom! Az egyik az, hogy nagyon várom, hogy visszanőjön a hajam! Most türelemre tanít ez az időszak több szempontból is… A másik titkom az, az új projektem amihez ellátogattam egy paróka műhelybe! 🤭🤗🤫 #1évésújraönmagamleszek

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,