Figyelem!!! Aki a Tescóban vett ilyen ásványvizet, ne igya meg! Visszahívta az áruház!

A Tescótól tudjuk, hogy azonnali hatállyal visszahívta egyik termékét, mégpedig  a Fitt Aqua szénsavmentes ásványvizet, ami sajátmárkás termékük! A valamiért „nem megfelelőnek” ítélt termékről ezeket lehet tudni:

Fitt Aqua természetes ásványvíz, 2017.07.28-ig őrzi meg minőségét.

A Tesco a termék visszahívásával kapcsolatosan az alábbi közleményt adta ki:

A vásárlók egészsége és biztonsága a legfontosabb szempont a Tesco számára. A termék visszahívott tételei  igen kis mennyiségben egészségre ártalmas baktériumot (Pseudomonas aeruginosa) tartalmaztak.

Vásárlóink egészsége és termékeink biztonsága elsődleges szempont a Tesco számára, ezért folyamatosan felügyeljük, és ellenőrizzük szállító partereinket is.

Éppen ezért minden 2017.07.28. lejárati idővel rendelkező TESCO Fitt aqua szénsavmentes természetes ásványvíz 1,5l terméket kivontunk a forgalomból 2016.09.12-én, és erről a honlapon és a vevőszolgálati pultokon tájékoztattuk a vásárlókat.

Azok a vásárlók, akik vásároltak az adott fogyaszthatósági idejű termékből, visszavihetik a terméket áruházainkba, s a Tesco visszafizeti számukra a teljes vételárat. Ezen felül lehetőségük van arra is, hogy a Tesco Kapcsolati irodán keresztül kérdéseiket eljuttassák hozzánk.

Elnézést kérünk a termékvisszahívás okozta esetleges kellemetlenségekért, de vásárlóink egészsége és biztonsága mindennél fontosabb a Tesco számára.