Apja írta meg az önéletrajzát a 16 éves lánynak – nem volt benne köszönet!

Brutálisan őszintére sikeredett.

Így néz ki egy őszinte CV

Lauren Guest ezt az önéletrajzot biztosan nem küldi el sehova – de az tuti, hogy így is értesülni fognak róla a munkaadók. Az apja által írt önéletrajz ugyanis pár napja az egész internetet bejárta, bár nem azért, mert a 16 éves lánynak annyi figyelemreméltó munkatapasztalata lenne. A CV mindent tartalmazott, amire a lány nem lehet túl büszke: az összes bukása és rossz jegye össze lett gyűjtve, de az iskolán kívüli teljesítményéről sem írt túl fényesen az apuka.

Nem volt túl lágyszívű

“Az apja idegeire megy, mindent elront, minden dokumentumot elveszít, az egész életét a Facebook-hírfolyam görgetésével tölti” – többek között ez áll Lauren önéletrajzában. De ez még semmi: a lányt tudatlannak, lustának és ellenségesnek írja le, akit a korai kelésre egyáltalán nem lehet rávenni.

“Tipikus 16 éves, aki mindent lesz*r” – foglalja össze a férfi lánya teljesítményét, aki korábban kertészként önkénteskedett. Apjának erről is megvan a véleménye: “Csak lyukakat ásott aranyat keresve és mindent tönkretett.”

Így reagálta le a lány az esetet

Laurent nem hatotta meg különösebben apja véleménye, sőt: a lány maga posztolta ki a viccesnek szánt dokumentumot Twitterre – ezzel együtt pedig a lakcímét és minden elérhetőségét is. Ezt többen is szóvátették neki, barátai viszont többnyire elnézőek voltak. Mindössze annyival kommentálták az esetet, hogy aki ismeri, az tudja, hogy a lány apja már csak ilyen.