Ezért ne töltsd soha a telefonodat, amíg alszol

Nyomós oka van.

Egész nap nyomkodod?

Egyáltalán nem meglepő, ha a telefonod folyamatosan a kezedben van. A mobilozás már rég nem a hívásokról és az sms-ekről szól: dolgozhatsz, vásárolhatsz, és a csekkeket is befizetheted útközben. Az egész napos használat miatt, a mobiltelefonok szinte mindenkinél éjszaka kerülnek töltőre. A szakértők szerint viszont egyáltalán nem jó ötlet, ha a töltődő készülék mellett alszol.

Egészségtelen és zavaró

Az agy idegsejtjei elektromos hálózatot alkotnak, az információ elektromos kisülések révén terjed a többi testrészünk felé. Ez azt jelenti, hogy az idegrendszerünk nagyon kis feszültségű elektomossággal működik – mondja egy új kutatás eredményeivel kapcsolatban David Gale.

#อร๊ายยน่ารักก ?Power Bank ELOOP E22 แบตสำรอง 11000 mAh ของแท้ 100 % แบตสำรอง Eloop E22 เป็นแบตสำรองรุ่นใหม่ ของตระกูล ELOOP มีขนาดเล็ก น้ำหนักเบา รูปทรงสี่เหลี่ยม ตัวแบตสำรองหุ้มด้วยผ้าสีพื้น ดีไซน์เรียบหรู จับกระชับมือ ไม่ลื่น และที่สำคัญ Eloop E22 มีช่องชาร์จกระแสไฟเข้า 2 ช่อง คือ ช่อง micro และ lightning เพิ่มความสะดวกในการชาร์จไฟเข้าตัวแบตสำรอง คุณภาพแบตเตอรี่ เกรด A ลิเธียม โพลีเมอร์ (Lithium Polymer) มี LED สีน้ำเงิน เพื่อบอกสถานะแบตเตอรี่ช่องกระแสไฟออก 2 ช่อง Output 2.1 A. สามารถใช้ชาร์จได้ทั้ง Smartphone Tablet และอุปกรณ์อื่นๆ ผ่าน Port USB ราคาพิเศษเพียง 580 บาท ส่งฟรีems สินค้ารับประกัน 6 เดือนเต็ม !! เสียเปลี่ยนเครื่องใหม่ให้ฟรี ✅สินค้าคุณภาพ บริการด้วยใจ ✅จัดส่งEMSด่วนพิเศษทั่วประเทศ• ✅ส่งสินค้าทุกวัน จ-อา ไม่มีวันหยุด ✅ได้รับสินค้าภายใน 24 ชม. (หลังจัดส่ง) ☎️สั่งซื้อสินค้าได้ทันที ผ่านทางไลน์ (ตอบเร็ว) ?Line:@telehub/กดLinkที่ด้านบนไอจีค่ะ • .• ……………ยินดีตอบทุกคำถาม………… หลังจากได้รับสินค้า ถ้าเกิดมีปัญหา ยินดีเปลี่ยนเครื่องใหม่ให้ฟรีค่ะ ________________________________________________________ สินค้ารับประกัน 6 เดือนเต็ม !! เสียเปลี่ยนเครื่องใหม่ให้ฟรี ________________________________________________________ #powerbank #eloop #แบตสำรองราคาถูก #แบตสำรองคุณภาพดี #30000mah #ตามหา #eloope22 #เคส#ไอโฟน #e13 #proda #pantip #แบตสำรอง #pradanotebookpowerbank #proda #remaxproda #bangkok #powerbankthailand #Fujixa2 #battery#exilim#อยากขาย#อยากซื้อ #gadget #แบตสำรองราคาส่ง #prodanotebook #prodapowerbank #cute#sale #พาวเวอร์แบงค์

?แบตสำรองELOOP PRODA HOCO แท้ (@powerbank_telehub) által megosztott bejegyzés,

Ne töltsd fel teljesen

Habár ez csak másodlagos, a telefonodnak sem tesz jót, ha egész éjjel töltőn hagyod. Szakértők szerint a teljes feltöltés nem teszi tönkre az akkumulátort, de ha sok éjszakán keresztül rajta hagyod, az megrövidíti az aksi élettartamát.