Van, akit nem érdekel, ha kellemetlenül érzed magad a bikinije miatt

Mi az, hogy bikinialak? Miért mások mondják meg neked, hogy mit vehetsz fel a strandon, és mit nem? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a plus-size divatvlogger, Loey Lane.

„Miért van az, hogy mások beleszólhatnak abba, hogy mibe öltöztesd a saját tested azért, hogy ők ne érezzék magukat kellemetlenül miatta?” – teszi fel videója elején a kérdést Loey Lane.

Az egyetemista vlogger, akit igazi Youtube-sztárként emlegetnek divatról szóló videói miatt, úgy döntött, itt az ideje leszámolni a nők testét megbélyegző jelzőkkel és a rájuk vonatkozó szabályokkal.
Egy nagyobb, nőiesebb idomokkal rendelkező hölgynek például miért kell előírásszerűen többet eltakarnia a testéből, mint vékonyabb társainak? És vajon miért érzi magát kellemetlenül a többi strandoló az ő fürdőruha-választása miatt?

Loey kitért továbbá arra a furcsa tényre, hogy a nagyobb testméretekkel rendelkező hölgyek vonalai még mindig inkább kívánják a környezet visszacsatolását, mint a karcsúbbaké.

Egyetlen nő, legyen akármilyen testméretű, férfi és emberi lény sem várja a jóváhagyásod vagy a dicséreted azért, amit éppen visel”
– szögezi le videója végén a fiatal lány. A bikinialakhoz tehát semmi más nem kell, csak egy bikini és egy test – és kész is!