Ezen sokan ki fognak bukni, de leírom: A nőknek mindig a rossz fiú kell?

Tényleg minden lánynak a rossz fiúk kellenek? De miért? Újabb kegyetlenül őszinte írás, ami remélhetőleg sokaknak felnyitja majd a szemét…

Ezer cikket illetve idézetet olvashatunk arról, hogy a nőknek mindig a rossz fiú kell a csapból is ez folyik. Mivel sosem szerettem beállni a sorba és nem megyek egy író után sem. Én írok most egy olyan cikket ami megmutatja, hogy ez nincs mindig így! A rossz fiúk vonzóak lehetnek, tipikus nő faló akit nem lehet megváltoztatni de, TE abban a hitben vagy, hogy majd miattad megváltozik persze tudjuk mindketten, hogy úgy sem fog.

De milyen is egy “rossz fiú”? Azt gondolod tudja mi kell neked, tudja mikor mit mondjon és tudja, hogy fektessen meg. Minden héten más nővel van, bulikból mindig hazavisz valakit. Ehhez kell nagy tudomány? Ugyan már…ÉN csak annyit mondanék, hogy jó játékos, de sosem tudja mi kell egy igazi Nőnek max egy lánynak. Persze mindenkinek mást jelenthet a rossz fiú definíciója.

Úgy gondolom, hogy a nők igazából nem a rossz fiúkra vágynak. Minden nőt hajt a kalandvágy az izgalom, hajt a vadászösztön de meddig? Megkapod elvagy vele tök jó…és utána?! Egy ideig kielégíti a vágyaidat de a sz.exen kívül többet nem tud nyújtani, ami lássuk be egy igazi Nő szemében elég szánalmas lehet. Egy igazi Nő igazi Férfit akar aki nem egy gyerekjáték szánalmas főszereplője amit a saját kis fantáziája alakít. Olyan Férfit akar aki mellette van amikor a legnagyobb szüksége van rá, és nem fut el gyáván a problémák elől! Aki szórakoztató és kényeztető szerető. A rossz fiú megragad a saját kis világában nem képes mást beengedni. Nem ismeri a MI fogalmát csak az ÉN létezik neki.

A rossz fiú sosem fog igazán boldoggá tenni a végén mindig csalódást fog okozni és nem fog tudni újat mutatni. Ismerjük ezt a közhelyet “Kell a jó? Nem! Kell a rossz? Két kézzel!” Számomra elég nevetséges közhely, de most felteszem ÉN a kérdést:

-Még mindig a rossz kell?!