A 27 legcikibb dolog, amit kialvatlanság miatt csináltak anyukák

Egyikük úgy pelenkázta újra a lányát, hogy a tiszta pelust a használtra tette, a másik elfelejtette a saját gyereke nevét, de van még cifrább!

Minden szülő tudja, hogy milyen áldozatos munka gyerekeket nevelni, de ezt sokan nem főállásban csinálják. Előfordulhat, hogy az alvásra jut a legkevesebb ideje egy anyának. A BuzzFeed olvasói 27 olyan történetet osztottak meg, amikor anyukák a kialvatlanságuk miatt valami nevetséges dolgot csináltak.

1. „Kimentem az utcára a kocsihoz, beraktam a fiamat a gyerekülésbe, amikor rájöttem, hogy nincs rajtam nadrág.”

2. „Annyira álmos voltam, hogy elfelejtettem a fiam nevét. A férjemtől kérdeztem meg.”

3. „Plusz egy dolgot kellett feltakarítanom aznap este.”

„Kimentem a mosdóba az éjszaka közepén, és nem értettem, hogy miért éreztem, hogy átázott a ruhám. Annyira fáradt voltam, hogy a WC helyett a kanapéra ültem le. Letoltam a nadrágomat, és úgy kezdtem el pisilni, mint bármikor máskor.”

4. Úgy próbáltam kinyitni a házunk bejárati ajtaját, hogy a slusszkulcson nyomogattam a nyitógombot.

5. Jó erősen megszorítottam a férjem ágyékát, ahogy fordult egyet este, mert azt hittem, hogy a kisbabánk készül leesni az ágyról.

6. „Elaludtam a kanapén, és…”

„Arra keltem fel, hogy sír a gyerek. Felriadtam, körbenéztem, de nem a gyerek volt az, csak a macskám, aki nem nagyon értette, hogy mi történik.”

7. „Amikor az éjszaka közepén sírva kelt fel a kisbabám, félve mentem oda az ajtajához, mintha valami idegen kopogna rajta.”

8. „Összehajtogattam egy egész kosárra való szennyest.”

9. „Egy hónapja voltam kismama, amikor írtam egy SMS-t a férjemnek, hogy hol van. Ott feküdt mellettem.”

10. „Megtöltöttem tejjel egy cumisüveget, és kínáltam a kutyának. Körülbelül öt teljes másodperc telt el, mire rájöttem, hogy nem a gyerekem az.”

11 „Hol a gyerek?!”

„Arra riadtam egy éjszaka, hogy mindenki bent van a szobában, de nincs meg a kisfiam. Bepánikoltam, és felkiáltottam: „Hol a gyerek?!” – a férjem odahajolt hozzám és közölte, hogy éppen szoptatom.”

12. „Úgy mentem el otthonról, hogy mind a két cicim kilógott a szoptatós melltartómból.”

13. „Annyira kellemetlen.”

„A nappaliban szoptattam, csak egy melltartó és egy bugyi volt rajtam. Csöngettek, mentem kinyitni az ajtót, és csak azután jöttem rá, hogy miért nem nézett rám egyáltalán a UPS futár, miután elment.”

14. „Egy hosszú éjszaka után el kellett rohannom a gyógyszertárba. Kocsival mentem, megálltam egy piros lámpánál, és úgy tűnt, hogy egy örrökévalóság, mire zöldre vált. Még be is szóltam egy autósnak, aki rám dudált. Ezután vettem észre, hogy nem piros lámpa volt, hanem egy stop-tábla.”

15. „Hajnali 3-kor fejtem. Kimentem a konyhába, és az egészet kiöntöttem a lefolyóba. Fogalmam sincs, miért csináltam ezt.”

16. „Felkeltem éjszaka, hogy tisztába rakjam a kislányomat. Ez úgy sikerült, hogy egy tiszta pelenkát raktam rá a használtra.”

17. „Így mentem munkába.”

18. Upsz.

„Nem volt még kétéves a fiam, amikor megszületett a második gyerekem. Az első hét totális homály volt. Felkeltem egy éjjel, hogy megetessem a kicsit és horkolás-szerű hangot hallottam a konyhából. Elfelejtettem kivenni a nagyobbikat az etetőszékéből, aki így aludt el, fejjel a spagettijében.”

19. „Annyira álmos voltam, hogy…”

„Végre mehettem aludni – lemostam a sminkemet és kivettem a fülbevalóimat. Annyira álmos voltam, hogy a sminkes vattát az ékszereim közé, a fülbevalóimat pedig a kukába dobtam.

20. „Adjátok vissza a gyerek pénzét!”

„Hetek óta kialvatlan voltam, amikor egy éjszaka azt állítottam, hogy a gyerek azért sír, mert az apja elvette a pénzét. A férjem visszakísért az ágyunkba, másnap jót röhögtünk ezen.”

21. „Úgy főztem kávét, hogy nem volt benne kávé. A második kortynál jöttem rá, hogy forró vizet iszom.”

22. „Zuhanyzás után a gyerek alsógatyáját próbáltam felhúzni. Szinte elsírtam magam amiatt, hogy nem sikerül.”

23. „Odamentem a férjemhez, és beleraktam egy cumit a szájába.”

24. „Kiengedtek a kórházból, és rájöttem, hogy már két napja nem ettem. Csináltam gofrit, de szirup helyett mosogatószert öntöttem rá.”

25. „Folyamatosan állatorvosnak hívtam a gyerekorvost.”

26. „Próbáltam megölelni a szerelőt, aki beállította nálunk az internetet. Annyira fáradt voltam, hogy mindenkit megöleltem, aki végre elment tőlünk. Úgy nézett rám, mintha őrült lennék.”

27. „Végeztem a nagybevásárlással. Beraktam a kislányomat a gyerekülésbe, és elindultunk. Ott hagytam az áruház parkolójában mindent.”