Melyik állatot látod meg először a képen? Sokat elárul a lelkedről!

Ne gondolkozz sokat, csendesedj el egy kicsit, és hallgass az intuíciódra, és nézd meg, milyen állatot látsz meg elsőre az alábbi képen. Válaszod sok mindent elárul a lelkedről, belső tulajdonságaidról, és közelebb kerülhetsz az igazi önmagadhoz.

1. Galamb

A béke, remény és az összetartozás jelképe. Ha a galambot láttad meg először, olyan tiszta a lelked, mint egy havasi hegycsúcs. Mindenben képes vagy meglátni a jót, reményt és inspirációt adsz másoknak. Nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget az anyagi dolgoknak, sokkal fontosabb számodra a lélek szépsége, és nyugalma.

2. Pillangó

A szépség és a boldogság jelképe. Tudod, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan a jövőn vagy a múlton rágódj. Maximálisan ki tudod élvezni a jelen pillanatot. Szerinted a világ egy virágokkal borított tarka rét, amely azért jött létre, hogy boldog legyél. Olyan ragyogóan fényes a lelked, hogy mindig csodálva tekintenek rád az emberek.

3. Sas

A szárnyalás, a szabadság jelképe. Ha ezt láttad meg először, azt jelenti, hogy nem igazán tűröd a korlátozásokat, szabályokat. Akkor vagy boldog, ha szabadon szárnyalhat a lelked. A függetlenséged egyszerre lehet vonzó, de riasztó is mások számára.

4. Kutya

A hűség, a család, a barátság jelképe. Segítőkész és önzetlen vagy, lételemed, hogy segíthess másokon, és cserében nem vársz el semmit. Azért vagy ezen a világon, hogy boldogságot és szeretet árassz mások életébe. Az emberek biztonságban érzik maguk melletted, mindig harmóniát sugárzol. Meghatározó erővel kapcsolódsz a körülötted levő lelkekhez.

5. Farkas

Bár a farkasok falkában élnek, mégis inkább magányos típusok. Ha a farkast választottad, azt jelenti, hogy inkább egyedül érzed jól magad, nem szereted a zajos társaságokat, a harsány, mindent megmondó embereket. Nagyon megválogatod a barátaidat, hogy kit engedsz közel magadhoz, kissé zárkózott vagy. Bölcs, nyugodt és céltudatos személyiség vagy.

Sok kultúrában szent állatként tisztelik. Nem vagy túl kommunikatív, inkább befelé forduló személy vagy, a rémálmod, hogy egy nagyobb társaság előtt kell beszélned önmagadról. Kissé manipulálható személy vagy, óvatosan bánsz minden új személlyel, információval. Valahol mélyen ott rejtőzik benned a titkos tudás.