12 elképesztően vicces módja annak, hogy bejelentsd: babát vártok!

Ezeknek a pároknak aztán nem kell a szomszédba menniük, ha kreativitásról és humorról van szó! Ezek baromi jók, lehet ötletet meríteni! 🙂

A gyermekáldás mindig öröm, legalábbis annak kéne lennie. Nagy változást hoz minden család életében, legyen szó első vagy akár negyedik születendő gyermekről. Éppen ezért a hatalmas hírt nem mindegy, hogy jelenti be az ember a családnak, barátoknak. A legtöbben persze a hagyományos módot választják: egyszerűen személyesen bejelentik a nagy hírt a legfontosabb személyeknek, akiknek tudniuk kell a dologról.

Persze mivel most már életünk minden fontos (és kevésbé fontos) élményét megosztjuk a Facebookon az ismerősökkel, gyakran megesik, hogy ott történik meg a nagy bejelentés. És hogy a család legboldogabb örömhíre ne vesszen csak úgy el a hírfolyamban, a cicás és idézetes képek között, valamivel ki kell tűnni! A következő párok a humorra fektették a hangsúlyt, van itt minden kérem szépen. Némelyikük tényleg zseniális, ötletként el lehet őket raktározni, hogy aztán ha az élet úgy hozza, mi is valami maradandó, mókás módon jelentsük be a hírt, amit legszívesebben az egész világnak szétkürtölnénk!

És ha tudnák, hogy ez még csak a kezdet… 😀

“Mire számítsunk, ha anyukánk gyereket vár?” Fontos olvasmány egy leendő bátyusnak.

Hiába, ha motoros párnak születik gyereke, nincs választása…

“Minden szuperhősnek szüksége van egy segédre!” 🙂

Téged választalak!…ha nem ismered a Pokémont, akkor nem tudjuk megmagyarázni a poént.

Bővül a csapat!

Ülsz a kávézóban, és épp azon gondolkodsz, hogy milyen kreatív módon jelentsd be, hogy gyermeket vársz,amikor besétál Will Smith…Jackpot!

Ice, ice baby…

Rövid, tömör, lényegre törő. Az arcokat figyeld! 😀

kommentár nélkül