Kiderült a titka – Ez valójában Hódi Pamela igazi neve

Nem ezen a néven anyakönyvezték.

Álnév

Hódi Pamela élete egy csapásra felfordult, mikor Berki Krisztián oldalán feltűnt. A szőke szépség, divattervező és modell szinte egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert, amit a szakítás után is meg tudott őrizni. Ma pedig már saját ruhamárkája van és új szerelmével boldogabb, mint valaha. Azonban kiderült, valójában nem Pamela az igazi neve. Édesanyja szólta el magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Strawberry ruci 🍓

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela nevét Berki Krisztiáné mellett ismerte meg az ország. Az Édes életben mindennapi kalandjaikat követhettük végig, amiben kutyájuk mellett kislányuk, Berki Natasa Zselyke is gyakran feltűnt.

A szakításuk után Pamela sokáig nem mesélt arról foglalt-e a szíve, ám tavaly augusztusban már felröppentek hírek arról, hogy ismét van valakije, ám először csak novemberben beszélt arról, ki a párja.

Kiderült, párja nem más, mint Tóth Bence labdarúgó. A sportoló azt mesélte, egy közös ismerősükön keresztül ismerte meg Pamelát. Utána többször is találkoztak közös társaságban, egyre többet beszélgettek, kapcsolatuk pedig egyre mélyebb lett. A karácsonyt is együtt töltötték, sőt, Valentin napra hatalmas csokorral lepte meg Pamelát.

Azt gondolhatnánk, aki minden napját a közösségi médián éli és az egyik legtöbb követője van az Instagramon, nem lehetnek titkai. Pedig nemrég kiderült, valójában Pamelát más néven anyakönyvezték. Erről édesanyja mesélt a Mokkában.

Hódi Pamela és édesanyja a Mokka vendége volt, ahol a büszke nagymama elárulta, kislánya neve nem Pamela, hanem Paméla. Az ok pedig végtelenül egyszerű, amikor Natasa Zselyke édesanyja született, csupán az utóbbi nevet engedték anyakönyveztetni.