Emlékszel az Amerikai pite sztárjára? A Sörminátor dögös pasi lett!

Jót tett neki az idő.

Talán a film készítői sem gondolták: 1999-ben mutatták be a mozik, mára már legenda az Amerikai pite. 

A történet négy végzős gimnazistáról szól, akik fogadalmat tesznek, a szalagavatóig elvesztik a szüzességüket. A film címét egy dalból kölcsönözték, de Jim, az egyik főhős egy emlékezetessé vált jelenetben egy forró, gőzölgő pitével próbál meg közösülni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Complete the ultimate rite of passage with COMEDIANS TALK OVER: AMERICAN PIE next Friday 16 November. No raging hormones or baked goods are safe from the wine-fuelled commentary of guest comedians Zoë Coombs Marr, Ben Russell & host Alexei Toliopoulos.⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ #americanpie #90smovies #jasonbiggs #alysonhannigan #menasuvari #natashalyonne #comedy #livecomedy #grossout

Golden Age Cinema & Bar (@ourgoldenage) által megosztott bejegyzés,

Érdekes, hogy Kevin, Jim, Chris és Paul mellett akadt egy olyan mellékszereplő is, aki maradandóbb emléket nyújtott, mint a főszereplők többsége. Ő egy különc osztálytársuk, Chuck Sherman, azaz a Sörminátor, aki azt állította, ő bizony már nem szűz! Ha ma ránézünk az akkor erősen csúnyáka srácra, nem lenne kétségünk efelől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Előkerült az a lány, akit állítólag elkapott a Sherman, ő pedig miután kiderül, mit terjesztenek róla, a bál nyilvánossága előtt cáfolja mindezt. Sőt, elárulja, a Sörminátor bizony gyakran bevizel zavarában.

Nos, a helyzet ma úgy fest, hogy inkább a lányok lennének azok, akiknek beszaladna…, pláne, ha alaposan megnézik a Sörminátort alakító Chirs Owen képeit!

A Sörminátort alakító Chris Owen ma is színészként dolgozik. Emelett elkezdett fotózni is, és egyre ismertebb a szakmájában. Két éve az All the jam című filmben láthattuk utoljára, de így is több mint huszonöt filmet jegyez már karrierje során.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Impromptu photo shoot during celebration of the half way mark of shooting. Thank you! @aleetet #blackandwhite #headshot #iwishialwayslookedthiscool #allthatjam

Chris Owen (@chriscoleowen) által megosztott bejegyzés,

A 38 éves színésznek azért van humora, tudja, hogy most már egy életre rajta marad a Sörminátor szerep. Így feltehetően ő is tisztában van azzal, hogy sosem játszik majd Othellot, hiszen nagy valószínűséggel végig röhögné az előadást a közönség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m heading to Columbus, Ohio for my first #HorrorHound this weekend!

Chris Owen (@chriscoleowen) által megosztott bejegyzés,

Szemmel látható az is, hogy a sport és az arcszőrzet is jót tett neki, igazán férfias lett a karaktere. Rossz hír a lányoknak, hogy közösségi oldalát nézegetve szinte száz százalék, hogy a szíve foglalt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Casually showing off my new bicycle. #matteblack #cycling #6ku #stockbike #cantwaitforupgrades #singlespeed

Chris Owen (@chriscoleowen) által megosztott bejegyzés,