Fotókon a tragédia helyszíne! Egymás karjai közt halt meg az Instagram-pár!

Újabb titkokra derült fény.

Amikor lefeküdtek a hófehér, gondosan megvetett ágyukra, még egyikük sem gondolta, hogy soha többé nem fognak felkelni…

Az amerikai pár történetét egyenesen a Rómeó és Júliához hasonlítják: a 23 éves Michelle Avila és a 20 éves Christian Kent tragédiája futótűzként terjed a világon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Waking up next to you is such a good feeling. Like all my worries and problems have drifted far away, and the only thing that matters is being in your arms and enjoying the moment as much as I can, because I know it won’t last. Something I have learned is how to enjoy the now, because nothing in life lasts. Never take simple moments for granted, and always enjoy where you are now..looking forward to more cuddles with this cutie soon ! 😴💘🌺

Michelle △ Avila (@_michelleavila_) által megosztott bejegyzés,

A kaliforniai pár október 13-án egy buliban járt, nem maradtak sokáig, mindketten betegek voltak, antibiotikumot is vettek be. Épp ezért inni sem ittak sokat. Miután Michelle kikészítette másnapra a ruháit, jó éjszakát kívánt és elment aludni. Amikor az édesanyja reggel benyitott a szobájukba, sokkot kapott: Christian és Michelle holtan feküdt az ágyon, egymást ölelve.

A fiatalok szüleit sokkolta a tragédia, pláne azért, mert minden jel arra utal, hogy a pár haláláért a drog lehet a felelős. Igaz, a hivatalos vizsgálatok eredményei továbbra sem érkeztek még meg.

A világ pedig azóta is mindenre kíváncsi, ami Michelle-lel és Christian-nal kapcsolatos. Máris megjelentek az első képek a tragédia helyszínéről, a lány szobájából, ahol életreszóló terveket szövögetett a modernkori Rómeó és Júlia. A falakon egy rég elmúlt kor poszterei, az íróasztalon könyvek, lemezek. Egy otthonos és stílusos szoba, amilyenre nagyon sokan vágynának, de ahol egy megmagyarázhatatlan tragédia történt néhány héttel ezelőtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

A fiatalok szerető családban nőttek fel: Michelle újságírónak készült, párja élete a szörf volt. A szobájuk sokak szerint most mégis árulkodó jelek rejt. Michelle pincérnőként dolgozott, és azért sem költözött el otthonról, hogy tudjon félretenni a keresetéből. A falakon Marilyn Monroe, és a Ponyvaregény, és olyan zenészek poszterei mint a Pink Floyd a Doors, Bob Marley vagy Jimi Hendrix. Az asztalon lemezjátszó, és számtalan régi lemez. Most sokan úgy gondolják, Michelle és szerelme nem csak a zene és filmek, hanem a lázadó korszak szerelmese volt. Ha használtak, ezért használhattak vajon drogokat is? 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Ezekre a kérdésekre talán soha nem kapunk majd választ. Mindenesetre beszédes lesz, ha elkészül az igazságügyi orvosszakértő vizsgálatának eredménye. Michelle-től és Christian-tól mindenesetre közösen vettek búcsút a szeretteik:

Hamvaikat kedvenc helyükön, Hawaii-on szórták a tengerbe!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

= Scopin the goods =

Michelle △ Avila (@_michelleavila_) által megosztott bejegyzés,

A pár október 13-án este egy buliból hazaérve tért nyugovóra, másnap reggel Michelle édesanyja talált rájuk a szobában holtan. A szerelmesek egymás karjai közt hunytak el.