Itt az első kép George Clooney ikreiről! Tiszta apja mindkettő

Nagyon cukik.

Másfél évvel ezelőtt szoríthatták először magukhoz az ikreket, azóta még nem láhatta őket a világ.

George és Amal Clooney gyermekei, Ella és Alexander sokáig ismeretlenek voltak a rajongók számára, egyikőjüket azonban fél évvel ezelőtt egy paparazzi már leleplezte. Hogy melyikükről lehet szó, az csak később derült ki. A fotón a pici Ella látható, aki első ránézésre kiköpött George Clooney.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️😀 #amalclooney #georgeclooney #clooney #love

Amal Clooney (@amalclooneyy) által megosztott bejegyzés,

Amal a New York-i otthonukból indult útnak, amikor belebotlott egy fotósba. A piciről készült képek pedig futótűzként terjedtek a neten, az egész világ a csodájára járt áprilisban. És itt az újabb szenzáció…

Itt az első kép az ikrekről! Hatalmasak már!

Az már tavasszal kiderült, hogy George Clooney nagyszerű apuka. Ő gondosan ügyelt rá, hogy az első szó, amit a gyermekei megtanulnak, a “mama” legyen. Hiába, ha valaki, ő ért a női szívekhez és lélekhez. A tavasszal készült lesifotó pedig azért is lett hatalmas siker, mert kislányuk, Ella kiköpött apja volt rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Most pedig eljött a pillanat, amikor végre egy paparazzi is sikerrel járt: mindkét Clooney-gyerkőcöt sikerült lekapnia. Alexander és Ella édesanyja karján ülve lett megörökítve. Most először láthatja őket a világ teljes valójukban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😊💕#AmalClooney has her arms full with her children, Alexander and Ella, as they leave their hotel in New York. : #GeorgeClooney

the_clooneys (@the_clooneys) által megosztott bejegyzés,

Clooney és felesége döntött úgy, gyermekeiket a reflektorfényből kizárva nevelik majd fel, hogy normális gyerekkoruk lehessen. A gyerkőcök képe természetesen felrobbantotta a netet: a rajongók szerint ugyanis nem csak a kislány, a kisfiú is kiköpött apja.