“Szeretem az illatát és a fogsorát”: Állítja a 31 éves férfi, aki egy 90 éves nőbe szeretett bele

Van, aki a szőkékre bukik míg mások a barnákra. Valakinek az érettebb nők tetszenek, míg másoknak a fiatalabbak. Mindenkinek van valami kis egyedi fétise. Ezzel igazából nincs is semmi gond. A lényeg, hogy egy harmonikus, boldog párkapcsolatban élhessen. Néha azért elég extrém párocskák születnek.

Itt van például egy harmincas éveiben élő férfi, aki a nyugdíjasokra bukik. Kyle Jones az idősebb nők iránti vonzalmáról. Már 12 éves korában is megszállottja volt egy idősebb tanárának.

“Mindent szeretek az idősebb nőkben. Az illatukat, a mentalitásukat és a fogsorukat.”

Egy dokumentumfilm is készült az életéről. Ebben látható, ahogy egy idősebb, Karen nevű hölggyel él együtt, akivel egy könyvesboltban ismerkedett meg. Szerinte fantasztikusan néz ki a 90 éves hölgy. Kyle azt mondja: “A kinézetébe szerettem bele. Az ősz hajába és a mosolyába. Nagyon csinos.”

Karen is beismeri, hogy a fiatalabb férfiak vonzották. Szeretett volna úgy élni, mint Madonna, akik fiatal fiúkkal élhettek együtt.

Kyle-nak nem Karen az első idősebb partnere. Korábban egy 61 éves Jackie nevű nővel járt, aki azóta is szerelmes a fiúba.

A 60 évnyi korkülönbség cseppet sem zavarja a párt. Állítólag rendkívül izgalmas és aktív életet élnek. Az ágyban sem panaszkodnak egymásra.

Kyle alapvetően az interneten ismerkedik. Persze sokan furcsállják különleges szenvedélyét. Édesanyja például ledöbbent, amikor bemutatta neki a barátnőjét, aki még az anyjának az anyja is lehetne. Bízott benne, hogy egyszer majd kinövi ezt a hóbortját, de úgy látszik, hogy nem…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!