Lezuhant egy repülőgép Törökszentmiklósnál

betöltés...

Lezuhant egy kisrepülőgép szombat délután Törökszentmiklósnál, két ember beszorult a járműbe - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Dávid Mónika elmondta, a kisrepülőgép Surjány városrésznél szállt fel, nem sokkal azt követően zuhant le.A járműben ketten utaztak, beszorultak a roncsba, de életben vannak, jelenleg is zajlik a kimentésük - tette hozzá.

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja – írja a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának honlapja.

FRISS – 16:40:

Információink szerint egy 2010-es gyártású, német Scheibe SF-25 Falke típusú vitorlázó repülőgép volt érintett a balesetben, mely Szandaszőlősről szokott felszállni.

Dávid Mónika rendőr őrnagy elmondta, a kisrepülőgép Surjány városrésznél szállt fel, nem sokkal azt követően zuhant le. A járműben ketten utaztak, beszorultak a roncsba, de életben vannak, jelenleg is zajlik a kimentésük – adta hírül az MTI.

FRISS – 18:55:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gépben egy 58 éves törökszentmiklósi, és egy 50 éves szolnoki férfi tartózkodott, akik a földbe csapódás következtében – elsődleges orvosszakértői vélemény szerint – súlyosan megsérültek. Mindkét férfit a kimentésüket követően kórházba szállították.

címlapkép:illusztráció

betöltés...