4 éves kisfiút ragadott el a megáradt patak Bihar megyében, mikor a családjával együtt épp... A fiút több kilométerrel arrébb találták meg, aki sajnos.. EZ történt pontosan:


Megáradt patakon akart átkelni családjával egy férfi a Bihar megyei Felsőfeketevölgy faluban, amikor a víz elsodorta a négyéves kisfiút.
A négyfős család kocsival akart átkelni a falu megáradt patakján, amikor a zubogó víz elsodorta az autót, írja a Maszol. Ekkor az apa kikapta a kisfiát a megrekedt autóból, és a partra vitte, majd visszaszaladt feleségéért és másik gyerekéért. Alig volt el pár másodpercig, amikor az ár elérte a biztonságosnak hitt helyen a kisfiút, és a háborgó patak magával ragadta a gyermeket.
A Bihar megyei katasztrófavédelmi felügyelőség munkatársai, a keresőcsoportok és a helybéli lakosból álló csapatok egész éjjel keresték a fiút, akinek holttestét végül több kilométerrel arréb az egyik tűzoltó találta meg vasárnap.
A család összeroppant a gyásztól, az apa zokogva nézte, ahogy a csapatok a kisfiát keresik, az esőzések és az iszap pedig olyan hatalmas volt, hogy a kocsit is csak tűzoltók és emelődaruk segítségével sikerült kiszabadítani.
Vasárnap reggel találták meg a Bihar megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség munkatársai annak a 4 éves kisfiúnak a holttestét, akit szombaton este ragadt el az ár. - a Maszol.ro portálról
Mi a véleményed?