Sírást és sikoltozást hallottak a szomszédok… Amit a rendőrség megállapított, megérinti a szívedet!

betöltés...

A római rendőrség beavatkozása megérintette az embereket szerte a világon. A szomszédok sírást és sikoltozást hallottak az idős pár lakásából ezért értesítették a rendőrséget. Azonban amikor a négy egyenruhás megérkezett a 89 éves nő és 94 éves férje lakásához, sem fenyegető betörőket, sem családon belüli erőszak nyomát nem találták. Az idős pár megnézte az esti hiradót – terrortámadások, visszaélések az óvodában, nemi erőszak -, és ezek miatt hangos könnyekben törtek ki mindketten, a sok rossz miatt, ami történik a világban. A rendőrség megtudta, hogy a pár nagyon magányosan él, senki sem látogatja őket.

A rendőrség odabent a lakásban, az együtt eltöltött hosszú évek jeleit látták. Hamar rájöttek, hogy ez az este egészen más lesz. Ezen az estén nem kell űrlapokat kitölteni, nem lesz szükség büntetésre. Ehelyett értesítették a mentőket, hogy bisztosítsák a házaspárt, hogy jó egészségügyi ellátásban legyen részük. Várva a mentőket, a rendőrök rájöttek, hogy csak egy kis emberi melegségre van szükségük, ami visszaállítja Jole és Michele nyugalmát. A rendőrök hozzáférést kértek a konyha és a kamra használatához, és gyorsan improvizáltak egy finom olaszos vacsorát. Egy tál tészta vajjal és sajttal. Semmi különös. De ebben a vacsorában benne volt a legfontosabb összetevő: az emberiség.

Andrea a konyhában, Alessandro, Ernesto és Mirko közben az idős párt szórakoztatták. Ma este egy igazi családi vacsorában volt részük.

Igazi emberséges bánásmódban részesítette a rendőrség ezt az idős házaspárt. Le a kalappal előttük!

Oszd meg te is, ha Te is így gondolod!

betöltés...