Botrány a parlamentben: Fél kiló csirkemellet akasztottak Orbán Viktor parlamenti irodájának az ajtajára - videó

betöltés...

A kormány kilencszáz forintos átlagos nyugdíjemeléssel "szúrja ki" a nyugdíjasok szemét - állítja a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője.Varga Zoltán szerdai, a Parlament folyosóján felvett, online közvetített sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a bejelentett nyugdíjemelés átlagos mértéke nagyjából kilencszáz forint, de van olyan ember is, aki havonta 247 forinttal kap majd többet. A képviselő hozzátette, a kilencszáz forint egy fél kiló csirkemellre elég. A politikus, aki a kezében tartott egy darab becsomagolt csirkemellet úgy fogalmazott: azt kívánja Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy "egye ezt egy hónapig", de döntse el, hogy meg akarja-e főzni, vagy sütni, mert ha gázt vagy bármilyen energiát használ, akkor "már köretre nem lesz pénz".

A DK tavaly nyáron egyszeri, ötvenezer forintos segélyt kért a nyugdíjasok számára - emlékeztetett. Hozzátette, szintén a Demokratikus Koalíció vetette fel az európai minimálnyugdíj ötletét.

Varga végezetül azt mondta, hogy "gyáva és gyenge kormány, gyáva és gyenge, embertelen miniszterelnökének elhoztam a nyugdíjemelését". Ezt követően Varga Zoltán a kormányfő parlamenti irodájához ment és az ajtógombjára akasztotta a magával hozott csirkemellet.

Fél kiló csirkemellet viszünk Orbánnak! Erre futja a 900 forintos nyugdíjemelésből!

Fél kiló csirkemellet viszünk Orbán Viktornak! Ő 900 forintos nyugdíjemeléssel szúrja ki az idős emberek szemét, mi azzal, amire futja belőle. Kívánjuk, hogy ezt egye egy hónapig! Kövesd élőben Varga Zoltán akcióját és online sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2021. április 28., szerda
betöltés...