5 perce érkezett: Súlyos baleset! Közel 6 km-es a torlódás az autópályán!

betöltés...

Az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon, Bag térségében a 38-as km-nél, a korábbi baleset helyszínén megszűnt a forgalomkorlátozás, és mostanra a torlódás is feloszlott.

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé - Mezőkeresztes térségében - a 134-as km közelében baleset miatt a külső sávot lezárták. Az M0-ás autóúton, az M5-ös felé vezető oldalon, Gyál térségében, az Alacskai pihenőnél 4 jármű ütközött össze. A 38-es km-nél a belső sávot lezárták, a helyszín mögött már 6 km-es a forgalmi dugó. Akár 30 perccel is hosszabb lehet a menetidő.

A másik oldalon, az M5-ös autópálya felé tartók a Ráckevei Duna-hídnál, a munkaterület mögött számítsanak a forgalom lassulására. 2 km hosszan araszolnak a járművek.

Élénk a forgalom a főváros környéki főbb útvonalakon. Torlódásra készüljenek az autósok a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, és a 2-es főúton Dunakeszi térségében.

Árokba csúszott egy kisteherautó a 77-es főúton Nemesvámos közelében. A 3-as km-nél rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom. Fontos tudni, hogy a baleset a burkolatra került csúszós folyadék miatt történt, ezért az arra autózóktól fokozott figyelmet kérünk. (A takarítást már megkezdték)

A 11-es főúton, Tahitótfaluban a 30-as km-nél a hídfőnél, csőtörés miatt lezárták a fél útpályát.

A 7-es főúton, Tárnoknál a 25-ös km-nél, gázvezeték kiépítés miatt a fél útpályát lezárták. Váltakozó irányú a forgalom.

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: police.hu

betöltés...