Gyász: Ma reggel bejelentették az énekesnő halálhírét! Te is ismerted ŐT! Tízezrek borultak gyászba:

Nem túlzás azt állítani, hogy a világ minden táján gyászolják Barby Kellyt. A legendás családi zenekar, a The Kelly Family csodálatos hangú, mégis leginkább visszahúzódó tagja örökre lehunyta szemeit. A betegsége miatt az énekléstől '99-ben visszavonult visszavonult Barby nem szakadt el a művészettől, a festészet felé fordult.

"Drága Barby, volt egy saját világod tele művészettel, emlékekkel, balerina álmokkal, királynői koronával, virágokkal, ruhákkal, festményekkel és zenével. Azt kívánom, azért imádkozom, hogy édesanyád jöjjön érted, táncoljon, mint egy tündér, azzal a gyengéd varázslattal, amire csak ő volt képes. Kívánom, hogy újra átöleljen és hazavigyen magához téged. Új otthonodba, a csillagokon túl. Amíg újra találkozunk" - búcsúzott tőle egyik sógornője. Barbara Ann „Barby" Kelly 45 évet élt.

A Kelly Family:A család (Daniel, első felesége Joanne és 4 gyermekük: Danny, Caroline, Paul és Kathy), miután 1966-ban elhagyta az Amerikai Egyesült Államokat, Spanyolországba, Toledóba költözött. Első televíziós bemutatkozásuk Spanyolországban a Kelly Kids c. műsor volt, 1975-ben. Kezdetben a szomszédaiknak, barátaiknak énekeltek, kisebb partikon léptek fel, majd később pubokban és nagyobb fesztiválokon is egyre többször szerepeltek. Az első number one slágerük a David's Song volt a 70-es években, melyet nem sokkal később a Danny Boy c. sláger követett. Egész Európát bejárták, utcazenészként játszottak Németországban, Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban. Saját menedzsereik és producereik voltak, akik segítettek nekik felállítani a színpadokat és a beállítani hangtechnikát. Hosszú ideig az utcán éltek. Ahogy egyre jobban ment nekik, és egyre tapasztaltabbak lettek, úgy nőtt a közönségük is. Eleinte kisebb, majd az idő múlásával egyre nagyobb sátrakat töltött meg a napról napra növekvő számú közönségük. Egy alkalommal tízezren próbáltak bejutni egy 2000 fős sátorban tartott koncertjükre.

A nagy áttörés 1994-ben következett be, ekkor jelent meg az „Over the Hump“ című albumuk, mely több mint 4,5 millió példányban kelt el. Németországban azóta is ez minden idők legnagyobb példányszámban eladott lemeze. Kathy, John, Patricia, Jimmy, Joey, Barby, Paddy, Maite és Angelo alkották azt az együttest, amely akkor meghatározta a zenei világot Európában. Bécsben 250 ezer ember előtt léptek fel. Közönségük megtöltötte Európa stadionjait és nagy koncerttermeit. Különösen nagy sikerük volt Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, valamint sok közép- és kelet-európai országban (köztük Magyarországon is), Portugáliában, Spanyolországban és más európai országokban, de világszerte ismertek voltak, beleértve Dél-Afrikát, Brazíliát, Kínát és az Egyesült Államokat.

Megkapták a legjelentősebb európai zenei díjakat, mint az Echo, a Bambi-díj, a Golden Camera. Az 1990-es években olyan sikeres albumaik követték egymást, mint az Almost Heaven, a Growin' up, a From their hearts és a Christmas for all. 2006-ig a Kelly Family 48 arany- és platinalemezt kapott.