Itt az igazság! Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele Delhusa Gjon menye! Gyászol Delhusa Gjon: nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

betöltés...

Delhusa Gjon a LifeTV Ébredj velünk című műsorában mesélt a családját ért tragikus halálesetről.Az énekes alighogy felépült a koronavírus-fertőzésből, újabb sorscsapás érte, ugyanis elvesztette imádott menyét. Fia feleségénél agydaganatot diagnosztizáltak, mely rövid időn belül a halálát okozta.

Gjon elmondta továbbá, hogy semmi előjele nem volt a betegségnek, nem számítottak rá. Jelenleg rengeteget segít fiának a gyermeknevelésben és a gyász feldolgozásában.

Az új dala, melynek címe Ne mondj goodbye-t, arról az időszakról szól, amikor kórházba került a koronavírus miatt, és csaknem egy hét lélegeztetőgépen való élet-halál harc után mégis sikeresen meggyógyult. A betegség előtt folytatott sportos életviteléhez azonban csak lassan tud visszaszokni.

Hozzátette, hogy először mondhatni vírustagadó volt, hiszen nem gondolta volna, hogy őt ennyire padlóra küldené a vírus.

betöltés...