Országos botrányt váltott ki: Rubint Réka 2 autót is vett Norbinak az 50. születésnapjára.. Sokaknak eközben még élelmiszerre se futja..

betöltés...

Rubint Réka különleges meglepetésekkel készült. "Feledhetetlen pillanatot és élményt adni egy olyan embernek, akit 20 éve mindennél jobban szeretek... A legnagyobb boldogság téged örömödben sírni látni és átölelni... Tiszta szívemből kívánom, hogy még 50 évig ölelhesselek" - üzente a férjének a képek mellett, melyeken az ajándék, az amerikai autógyártás csúcsaként is emlegetett Cadillac Eldorado látható. Rubint Réka egy kisfilmet is mutatott, melyben részletesen mesél a különleges ajándékról, és még a fotózásba is betekintést engedett, ugyanis stílusosan beállított hajjal, sminkben, piros pöttyös fejkendővel készültek róla új képek az alkalomra. Schobert Norbit szintén jelmezben köszöntötte, a torta pedig az új autót formázta.

"Minden kisfiú szereti az autókat. Amikor férfivá érnek, ez a szeretet rajongássá válik. Vannak, akiknek matchbox gyűjteményük is van... Ilyen az én Szerelmem is! Imádja az igazán szép és különleges autókat, és amikor jobban szeretsz valakit önmagadnál, akkor az álmait valóra váltod. Ez történt most!" - írta, egy másik bejegyzében pedig azt is elárulta, hogy egy évig készült a meglepetésre.

betöltés...