Na neeee ! Ez vár ránk április végén május elején - szakértők is elképedtek

betöltés...

A mostani számítások szerint április vége 24 fok meleget hoz.

Pár melegebb nap jön

Szombaton alapvetően napos időre készülhetünk, de délután többfelé fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, a Dunántúlon vastagabbá válhat a felhőtakaró. Csapadékra azonban nem kell számítani. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél. Délután 15-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap gyakrabban lesz felhős az ég, hosszabb napos időszakok keleten várhatók. Helyenként gyenge eső, zápor is kialakulhat. A déli-délnyugati szél élénk, a Dunántúlon többfelé erős lesz, nyugaton, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Hajnalban már nem fog fagyni, délután pedig 15-21 fokot mérhetünk.Hétfőn is még meleg lesz, sokat fog sütni a nap, egy-egy zápor esetleg zivatar a nyugati határ közelében fordulhat elő. Élénk, erős szél várható. Délután 18-23 fok valószínű.

Kedden záporokkal, lehűléssel hidegfront érkezik, nyugaton estére viharossá fokozódik a szél. A délután folyamán néhol az ég is megdörrenhet. Nyugaton már a 10 fokot sem érjük el, a Dunától keletre viszont még marad a meleg 20 fok körüli maximumokkal. Szerdán szeles, barátságtalan idő várható, főként az Alföldön csapadékkal.

A mostani számítások szerint április vége 24 fok meleget hoz.

betöltés...