Új fejlemény! Jolika nénit nem csak a betegség vitte el! Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!

betöltés...

Új fejlemény! Jolika nénit nem csak a betegség vitte el! Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!

Ehunyt Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán - közölte közösségi oldalán a szobrászművész segítője.

Jolika néni férjével történt tragédia óta csak nyugtatóval képes aludni Szilágyi István özvegye, mert fél, hogy az álmai is férje meggyilkolásáról szólnak majd. Mint ismert, két héttel ezelőtt Szilágyit a gyanú szerint a fia, Péter (49) ölte meg több kalapácsütéssel, amely bűntettnek Jolika néni is a szemtanúja volt. A színész özvegyét megviselték a történtek ,sokak szerint nem a betegsége, hanem a férje és a fia elvesztése miatt szenvedett, ebbe halt bele.

Mint ahogyan arról korábban a Blikk is beszámolt Jolika néni otthona tavaly vált lakhatatlanná, a szobrászművész ezt követően költözött a testvéréhez Ózdra, majd nem sokkal később kórházba került. Mint akkor megírtuk sajnos, az állapota nem javult, gyenge volt és étvágya sem volt. Tüdődaganata pedig nem volt sem operálható sem kezelhető, folyamatos ellátásra szorult, ezért nem volt opció, hogy egyedül maradjon, így került akkor a testvéréhez.

Jolika néni sorsa kapcsán szó volt róla, hogy szeretetotthonba költözik, ám január végén visszaszállították Budapestre, egy fővárosi kórházban kezelték.

A Blikk úgy tudja Jolika néni egy budapesti kórházban hunyt el ma reggel.

Lapunk egyébként december végén számolt be róla, hogy a tragikus sorsú színész, Szilágyi István - akivel a gyanús szerint a saját fia végzett - özvegye nagyon beteg. Mint akkor megírtuk Jolika néni tüdején rosszindulatú daganatot találtak.

Az özvegy utolsó hónapjai egyáltalán nem voltak könnyűek, hiszen az otthona lakhatatlanná vált, ráadásul a házon hatalmas hitel is volt.

Még utoljára szerette volna látni a fiát

Jolika néni január elején utolsó kívánságaként annyit kért, hogy szeretne még egyszer utoljára találkozni a fiával. Az özvegy akkor ezt nyilatkozta a Ripostnak:

"Nagyon örülnék, ha találkozhatnék a fiammal. Tudom, hogy óriási bűnt követett el, de nem tudok mit tenni, mégiscsak a gyermekem, a vérem… Remélem, kérvényezhetjük a találkozót, és ha megkapjuk a szükséges engedélyeket, hosszú hónapok után végre újra láthatom Pétert!"

betöltés...