Megkapta a második oltást Orbán Viktor! Elmondta az igazat Orbán Viktor! Így érzi magát a védőoltás után, ilyen mellékhatásokat tapasztalt!

Orbán Viktor 1 hónapja kapta meg az első oltását "Oltva vagyok" - írta a posztban.

COVID 2/110. Oltva vagyok // Vaccinated ✅

Közzétette: Orbán Viktor2021. február 28., vasárnap

A kínai vakcinával oltották be Orbán ViktortMint ismert Orbán Viktor a napokban beszélt arról, hogy hamarosan őt is beolthatják, ám ezt a legtöbben csak jövő hétre várták. A kínai vakcinával szerdán kezdték meg az oltást, a kormányfő akkor arról beszélt: „Egy fontos nap a mai, mert ma kezdünk oltani a kínai vakcinákkal. Nekem is reményt ad ez, hogy talán valamikor a jövő héten a védekezés irányítói sorra kerülhetnek"-így nyilatkozott 1 hónapja Orbán.

A 24.hu rákérdezett Havasi Bertalannál, a sajtófőnökénél, hogy Orbán Viktor felvette-e már a második adag vakcinát is, mivel a kínai védőoltás ismétlését 28 nap elteltével adják be. Ennek március 28-a vasárnap volt a napja, és furcsa mód erről nem adott hírt a miniszterelnök a közösségi oldalán.

Havasi Bertalan pedig röviden azt válaszolta a lapnak: igen.

Orbán Viktor tehát megkapta a második oltását. Erről nem láthattunk fotót, videót, de a miniszterelnök már közel jár a védettséghez. Az egész országban pedig átlépjük ma a 2 millió beoltottat.