Botrány Rubint Réka édesanyja temetésén: Mindenki sírni kezdett, amikor meglátták, hogy hova temetik.. Zokogva könnyek között kísérték utolsó útjára Rubint Réka édesanyját a szerettei..(Fotók!)

Utolsó útjára kísérték Rubint Réka édesanyját: kiderült, hogy hol helyezték végső nyugalomra! A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Zsuzsanna lánya, Rubint Réka és unokái kezei között hunyt el. Az idős asszony tüdőembóliát kapott, életét sajnos a gyors segítség sem tudta megmenteni. Édesanyja mellé temették: Szülővárosában helyezték végső nyugalomra Rubint Réka édesanyját, Zsuzsanna asszonyt. Réka anyukáját akarata szerint édesanyja mellé temették el a kazincbarcikai temetőben – írja a Blikk. ÍGY BÚCSÚZOTT RÉKA: Réka a ravatalnál elmondott beszédében is megemlítette, hogy imádott édesanyja a kezei között hunyt el. Noha a beszéd közben igyekezett tartani magát, de a hangja többször is elcsuklott,írja a borsonline.hu

Rubint Réka édesanyját a kérése szerint Kazincbarcikán helyezték végső nyugalomra. – Aranyos volt, kedves, jóságos, vidám és jókedvű.

Semmi mást nem tudott, csak gondoskodni és szeretni. Sohasem kért semmit, mindig csak adott. A legtöbbször Zsuzsa mamának becéztük. A család volt a mindene – mondta Rubint Réka, aki azt is kifejtette, hogy édesanyja mindig arra tanította szeretteit, hogy a családnak nem szabad hátat fordítani. Amikor a koporsót a földbe eresztették, Réka hangos zokogásban tört ki, írja a borsonline.hu. Mindenkit megviselt Zsuzsa mama távozása. Nyugodjék békében!