10 színész, akik megsérültek forgatás közben, de nem vágták ki a jelenetüket

Ezek a sztárok nem töröltették ki a balesetüket filmjeikből.

Megörökítve a baj

Bár nem túlságosan ritka, hogy a nagy hollywoodi filmek forgatása során történik egy-egy sérülés, leggyakrabban a kaszkadőröket éri baleset. Amikor viszont a hírességekkel történik nagyobb galiba, elég ritka, hogy megmutatják a nézőknek és a rendezők benne hagyják a sérülés pillanatait a film jeleneteiben. Most összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik vállalták, hogy filmjeikben vágatlanul maradjon balesetük.

Crispin Glover, Johnny Depp, and Helena Bonham Carter working on green screen sets in “Alice in Wonderland” (2010) #aliceinwonderland #Behindthescenes #BTS #MoviesBTS #Moviesbehindthescenes #moviesinthemaking #Moviesshooting #makingmovies #Directing #Greenscreen #cinematography #movies #MoviesByMike #moViestarplanetglobal #movieswesanderson #moviesonthebeach #moviestowatchonhalloween #moviestarlooks #MovieStill #MovieScoring #moviestogaming #moviestarplanetedit #moviesmaniax #movieselfie #moviesQuote #Moviesad #moviesoneout #moviesites #Moviesnight

Looper (@looperhq) által megosztott bejegyzés,

Nem tűnt fel nekik a játék hevében

Vannak, akik nagyobb balesetet szenvedtek, és akadnak olyanok is, akik kisebb sérülésekkel megúszták. Az viszont biztos, hogy mindezek tényleg megtörténtek, és a képernyőn is megjelentek. Ez a lista a bizonyíték arra, hogy egyes színészek még akkor is képesek bennemaradni karakterükben, mikor valódi fájdalmat élnek át.

Leonardo DiCaprio a Django című film főgonoszaként vágta meg az ujját egy óvatlan pillanatban. A kamera forgott tovább, pedig a kezéből patakokban folyt a vér.

Emlékezetes pillanat a Mechanikus narancs című filmben, amikor Malcolm McDowell szemét kifeszítik. A jelenet forgatása alatt azonban mélyen megkarcolták szaruhártyáját, és majdnem megvakult. De jelenet ment a filmbe.

If you were curious about what cataract surgery feels like. . . . #cataractsurgery #cataracts #clockworkorange #itwasntthatbad

Michael Mitrevski (@m2thesecond) által megosztott bejegyzés,

Channing Tatum a 2014-es életrajzi drámában, a Foxcatcher-ben sérült meg. A hotelszobás jelenetben többször a földre teperik, ami miatt felszakad a szemöldöke és vérezni kezd az arca. Ezt is benne hagyták a filmben.

“A complex story of loyalty, paranoia & betrayal.” – @LWLies. #TeamFoxcatcher

Foxcatcher (@foxcatchermovie) által megosztott bejegyzés,

Viggo Mortensen két lábujját törte el A Gyűrűk Ura: A két torony című filmben. A színész így hitelesen ordított fel, amikor attól tartott, hogy Merry és Pippin meg fognak halni.

Goodnight from me everyone! Please leave me one character idea from The Hobbit, Lord of the Rings, or just Tolkiens Universe in general to post! I’d like to incorporate more of what you guys want so please leave ideas! #lord #aragorn #king #gondor #son #of #arathorn #weathertop #ranger #strider #thelordoftherings #lordoftherings #thehobbit #viggomortensen #cool #idea #ideas #suggestions #tolkien #jrrtolkien Oh wow I love this ? ⤵ Double tap & tag your friend Love it ? Follow us:- @lotr_insta43 for more pictures #pipin #billbobaggins #sam #legolas #indebanvandering #senhordosanéis #derhobbit #ilsignoredeglianelli

LOTR Insta43 (@lotr_insta43) által megosztott bejegyzés,

Az éjjeli féreg című filmben ugyan nem látszik a véres jelenet, de Jake Gyllenhaal komolyan megvágta magát, amikor becsapta a tükrös fürdőszoba szekrény ajtaját.

Facts? – Nightcrawler(2014) . The weight loss wasn’t a requirement, but Gyllenhaal likened his character to a hungry coyote… . “They eat anything, they go for anything. Any scrap they can find, if they smell blood, they’ll move to it and that’s Lou, so I just tried to make myself into a coyote.” —————————————— #movie #movies #movienight #moviescenes #moviefacts #film #films #filmnight #filmscenes #filmfacts #nightcrawler #nightcrawlermovie #jakegyllenhaal #jakegyllenhaalmovies #jakegyllenhaalfacts

Resident Flix (@residentflix) által megosztott bejegyzés,

A negatív karaktereknek rendszerint csúnya végük lesz. Így volt ez Margaret Hamilton-nal is, aki az Óz, a nagy varázsló boszorkányaként felgyulladt a forgatás alatt. Ezt a jelenetet is a filmben hagyta a rendező.

On this day in Horror history in 1985, the great Margaret Hamilton, who played one of the greatest witches of all time, died. Rest In Peace, my pretty ?

Junk From The Crypt (@trepidationhour) által megosztott bejegyzés,

Quentin Tarantino másik nagy sikerű filmjében, a Becstelen brigantykban is volt véres jelenet. Diane Kruger akkor sérült meg, amikor épp Cristoph Waltz-zal dulakodott.

And to think that was actually #QuentinTarantino’s hands strangling #DianeKruger, that’s bananas! @dianekruger you took it like a G. Also how do you manage to still look sexy after being choked like that? Excuse myself, it’s just the freaky deaky in me. ??? #IngloriousBastards #BridgetvonHammersmark

Nineties Enthusiast (@tlcjanetfan) által megosztott bejegyzés,

A Férfias játékok című amerikai akció-thrillerben Harrison Ford és Sean Bean vívott élet-halál harcot. Utóbbi egy nagy heget “köszönhet” a filmnek.

A Szárnyas fejvadász című filmben Daryl Hannah a könyékén sérült meg. Az üveg szétvágta a színésznőt, de nem vágták ki a jelenetből.

Jonny Von Golden (@vongolden) által megosztott bejegyzés,

Brad Pitt az igazi Darwin-díjasa az összeállításunknak. A Trója című filmben Akhilleuszt játszotta, és mit gondolsz, melyik testrésze sérült meg az utolsó jelenetben? Bizony, a megfejtés az Achilles-ín!

Brad Pitt Troy (@bradpitttroy) által megosztott bejegyzés,