Meghalt a 7 éves kisfiuk, eltemették. Később, a sírjánál állva szörnyű dolgot vesznek észre

Nagyon durva, ami történt...

Egy gyermek halála a legnagyobb sorscsapás a szülők számára, ami lényegében az élet értelmét kérdőjelezi meg. Mivel már csak a gyermek emléke maradt velük, Svein-Erik szülei próbálták azt minél nagyobb becsben tartani. Sírját rendszeresen látogatták és ápolták.

2008 júliusában Tom-Rune Bertelsen és Lone Sveum Bertelsen legnagyobb rémálmukat tapasztalhatták meg, 7 éves fiúk fulladásos halált halt. A gyermeket Norvégiában, Drammenben temették el a helyi temető egy csendes részén, hogy a család békében tudjon megemlékezni rá.

Svein-Erik egy nagyon energikus kisfiú volt, aki imádta a sárkányokat. Épp ezért gondolták úgy a szülei, hogy egy kis sárkány figurát helyeznek el a sírján, amellyel fiuk egykoron nagyon szívesen játszott. Sajnos ezt a figurát nem sokkal azután ellopták.

Svein-Erik ezen kívül odáig volt még a kardokért is, különösen azért a darabért, amelyet a Legoland-es utazásuk során szereztek. Ahogyan a sárkány esetében, úgy ezzel is az volt a szülők terve, hogy a sírnál elhelyezik fiuk tiszteletére. Az apa azonban tanulva az előző esetből, a kardot egy megerősített beton talapzatba helyezte bele, hogy ne lehessen elemelni. Sokáig ott is volt.

Egy nap azonban a szülők és a nagymama látogatást tett a sírhoz és észrevették, hogy a kard már sehol sincs. Harag és feszültség lett úrrá rajtuk. Nagyon csalódottak voltak, hogy milyen emberek élnek a környezetükben.

“Teljességgel felfoghatatlan, nem is értem. Minden bizonnyal meg kellett dolgozni vele, hogy a kardot ki tudják szedni a helyéről. Egy kisgyermek nem is lett volna képes rá. Legalább egy, de lehet, hogy két felnőtt is kellett hozzá.”

Ezután végül kiötöltek valamit, amelyet már senki nem volt képes ellopni fiuktól. A sírkövébe gravíroztak egy sárkányt, amelyet ma már mindkét szülő és a testvére is magán visel tetoválás formájában.