Visszarohant égő otthonába a férfi, hogy megmentse hűséges barátját

betöltés...

A pusztító tűzben minden elveszett, de a hősiességének köszönhetően a legfontosabb dolog megmaradt a férfi életében. Mark Woodbury a lehető legrosszabb rémálmot élte át, amikor tűz ütött ki a házában. A férfi egy kirándulásról érkezett haza és az első amit megpillantott, az égő háza volt.

Mark nagyon megijedt, ugyanis a kutyája is bent volt a házban, aki nem tudott kijutni. A férfit azonban a lángok sem tántorították el és Ditch megmentésére sietett.

Azonnal berohant az égő házba

“Az első gondolatom Ditch volt. Egyszerűen képtelen voltam hagyni, hogy bent égjen a házban. Ő a mindenem.” – mesélte a Mark.

A férfi az életét tette kockára, mikor berohant az égő házba. A forróság, a tűz és a füst már annyira ellepte a házat, hogy többször kellett próbálkoznia a mentéssel, de harmadjára sikerrel járt.

Épségben kihozta kedvencét, akit újra kellett élesztenie. Kihívta a tűzoltókat, a mentőket és közben életben tartotta kutyáját.

“Mindent elvesztettem, a konyhám, a bútoraim és mindenem a tűz martalékává vált, de a kutyám él és ez a lényeg!” – tette hozzá a hős férfi.

Elképesztő, hogy milyen bátor volt Mark. Csak gratulálni tudunk neki, hogy kimentette kutyáját és még újra is élesztette. Oszd meg barátaiddal a cikket, ha szerinted is csodálatos dolgot tett Mark.

betöltés...