Kutyaviadalokhoz használták őt aztán megkötözve magára hagyták, de valaki segített rajta

Az emberek még napjainkban is kevesebbre tartják az állatok életét és gyakran kihasználják őket a saját önző céljuk érdekeiben. Ezek az állatok olyan borzalmas körülmények között szoktak élni, hogy azt egy elképzelni is nehéz. De szerencsére mindig vannak olyan önzetlen és kedves emberek, akik ezeken az állatokon segítenek. Ilyen például a SPCA állatmentő szervezet és az ott dolgozó emberek.

A szervezet osztott meg egy szívfacsaró történetet az egyik általuk megmentett kutyáról: Ezt a szegény ebet kutyaviadalra kényszerítették, majd pedig megszabadultak tőle. Az állat csontig volt soványodva és rettenetesen le volt gyengülve. Az orvosi kezeléseknek köszönhetően lassan visszanyerte az erejét és egy nevet is kapott: egy híres énekes után nevezték el őt, Gwen Stefani lett a neve.

Gwen végül teljesen felépült és nem csak fizikailag, hanem lelkileg is jobban van. Imád az emberek társaságában lenni és a nagy udvaron rohangálni. Végre olyan emberek veszik őt körül, akik nem kihasználják, hanem szeretik. Nagyon örülünk, hogy Gwen életét megmentették! Minden tiszteletünk azoké az embereké, akik ezt a feladatot végzik nap, mint nap.

Gwen is ready to find her forever home. <3

It’s hard to believe that Gwen is the same dog we met almost 2 months ago. She was so thin and defeated the day we met her, her recovery is nothing short of remarkable. Her kindness is one of the many things that we love most about her; even after everything she endured she still loves people so much. Gwen is here today, available for adoption and looking for her forever home, because of your support. When you donate to the SPCA of Texas you are helping animals like her get a second chance at life. Please continue to show your support tomorrow during North Texas Giving Day, starting @ 6 a.m. #NTxGivingDay

Közzétette: SPCA of Texas – 2016. szeptember 21., szerda