Így örülnek a kutyák, mikor megszabadulhatnak láncaiktól

Remélhetőleg minden gazdi tudja, hogy a kutya a világ leghűségesebb barátja. Ha van kutyád, akkor Te is tudod milyen jó érzés kedvencedet boldognak látni: amikor önfeledten rohangál a kertben, vagy éppen hempereg. Ennek ellenére mégis rengeteg ember tartja láncon a kutyáját, ami nem csak borzalmas dolog a kutya szempontjából, de már illegális is. A láncon tartott kutyák nem tudják kiélni magukat, nem tudnak kedvükre futkározni.

Ők csak pár méternyire mehetnek el az óljuktól, számukra csak a magányos ücsörgés marad. De szerencsére mindig vannak olyan állatbarát emberek, akik tesznek azért hogy megszabadítsák a kutyákat a fogság markai közül. Ilyen ember Melinda is aki a szomszédjában lévő két kutyát szabadította meg a láncoktól.

Ebben segített neki a Coalition to Unchain Dogs állatvédő szervezet is. Sőt! Közösen építettek egy hatalmas kifutót, ahol végre teljes szabadságban és boldogságban élhetnek. Kaptak külön kutyaólat is, friss szalmával teletömve. Nézzétek milyen boldogan futkároznak az új helyükön, végre érezhetik a szabadság illatát.