Az elhagyott kutya 7 napot várt az út szélén, csak azért, mert a gazdája azt mondta neki, hogy “ülj”

Egy hűséges és lojális kutya számára kevés szó fontosabb, mint az “ül” parancs.

Egy moszkvai étteremben vacsorázó pár látták a kutyát, amikor épp otthagyták az út szélén. Egy egyszerű és rövid paranccsal, a gazdája azt mondta neki, hogy “ülj”.

Majd elment.

A gazdája azóta sem tért vissza.

“Egy alkalmazott látta az egészet” – mondta Meredith Andrew – egy kanadai születésű nő, aki az iHeartDogs facebook oldaláról megtudta Luke sorsát. “Megpróbálta magával hívni a kutyát, de nem sikerült neki”.l

Az alkalmazott hét napon keresztül vitt neki ételt, és minden alkalommal látta, hogy a kutya nem veszi le a szemét az útról – amíg egy másik nő, Elena Kniazeva meg nem győzte Luke-ot, hogy jobb életre számíthat. Kniazeva egy menhelyre vitte Lukeot, ahol hasonló kutyákkal találkozott, akiket ugyanígy elhagytak.

Valójában Luke annyira boldog volt, hogy olyan emberek és kutyák között van akik szeretik, hogy szinte mindig a levegőben volt.

A következő lépés. Luke várhatóan 7400 km-t utazik új otthonába Kanadába. Egy szerető torontói család azt tervezi, hogy örökbe fogadják Luke-ot és barátját Dennis-t. Ott kezdik el új életüket, amit annyira akarnak már.

Az örökbefogadás tervezése, amelyet az óceán mindkét partján működő állatmenhely koordinál, továbbra is folyamatban van. Helen Antoniou a Cause 4 Paws szervezet alapítója elindította a szállítás finanszírozásához szükséges pénz megszerzésének eljárását.

De még van egy dolog amit Luke megtanult az út során – az a türelem.

Vannak bizonyos dolgok, amelyek valóban megérik a várakozást.

Osszátok meg ezt a történetet a Facebookon, azokkal akik szeretik az állatokat!