Ezeknek a csillagjegyeknek a legerősebb az intuíciója

Az intuíció az a bizonyos belső tudás, amit gyakran érzünk magunkban, de nem tudunk megmagyarázni, nem tudjuk, mi állhat a hátterében.

Néha figyelmen kívül hagyjuk a megérzéseinket, vagy kételkedünk bennük. Az is előfordul, hogy csalódnunk kell, és amit helyes megérzésnek gondoltunk, mégsem volt az. Noha mi magunk nehezen tudunk eligazodni a megérzéseinken, a csillagjegyünk válaszokkal szolgálhat ezzel kapcsolatban.

A horoszkópunkban van néhány olyan mutató, ami meghatározza az intuíciónkat. Ezt elsősorban a Plútó, a tizenkettedik ház, az aszcendens és a Neptunusz közötti kapcsolatok határozzák meg.

Az intuíció ereje, ha megfelelően használjuk, segíthet eljutni a helyes döntéshez, de ehhez éber elmére van szükségünk.

Néhány csillagjegy pedig különösképpen meg van áldva ezzel a képességgel.

A 3 csillagjegy, amelynek a legerősebb az intuíciója

1. Halak

A spirituális Halak számára valahogy így írhatnánk át Descartes híres mondatát: „Érzek, tehát vagyok.” Előreláthatnak bizonyos dolgokat az álmaikban, vagy jelentőséget tulajdoníthatnak olyan eseményeknek, amit mások figyelmen kívül hagynak.

A belső béke megtalálása elsődleges fontosságot élvez a számukra, és ha ezt nem találják meg, sötétebb tettekhez folyamodhatnak, amelyek nagy károkat okozhatnak. Azonban ha sikerül összpontosítaniuk, elérhetik a megvilágosodást. Bármibe is kezdjenek, mindig az intuíciójuk vezérli őket.

2. Skorpió

A Skorpiók bárkin könnyedén átlátnak, és könnyen rájönnek, mit gondolnak róluk mások. Mindent nagyon mélyen élnek meg, és tudják, mi fog történni. Mindazonáltal a veszély iránti szeretetük miatt sokszor figyelmen kívül hagyják a megérzéseiket, és kockázatot vállalnak, különösen párkapcsolatok terén.

3. Nyilas

A Nyilas rendelkezik az intuíció adottságával, de ahhoz, hogy ezt alkalmazni is tudja, a belső énjére kell összpontosítania, és fel kell fedeznie önmagában a spiritualitást. Sokat kell dolgoznia a benne rejlő lehetőségeken, de ha ezt megfelelően teszi, sok kellemetlen helyzettől kímélheti meg magát.

A Nyilas egyaránt képes azonosítani a jó és a rossz helyzeteket, de a jegy szülöttei többnyire figyelmen kívül hagyják ezt a képességüket. Tökéletes belső békére van szükségük ahhoz, hogy értelmezni tudják, hogy is működik ez a világ.