A karma eddig kevésbe ismert 8 törvénye, amiről jó ha te is tudsz!

betöltés...

Az élet olyan, mint egy kis doboz: mikor jót teszel, vagy rosszat, az is belekerül abba a dobozkába. A karma is ilyen, ugyanis, ha több jót cselekszünk a karmikus erő ezt viszonozni fogja az életünk során. A cselekedeteinknek, döntéseinknek következménye van.

Íme, a karma 8 törvénye, amelyekről eddig csak kevesen hallottak.

1. A szerénység törvénye

Ez a törvény arról szól, hogy sosem leszünk képesek változást elérni, amíg önmagunkban meg nem születik az, hogy amit változtatni szeretnénk, azzal mi magunk is egyetértünk. Amíg ellenségként tekintünk önmagunkra, amikor a tükörbe nézünk, addig semmilyen előrelépést nem fogunk tudni véghezvinni.

2. A teremtés törvénye

Ez a törvény kimondja, hogy az életünk akkor válhat teljessé, ha felelősségteljesen részt veszünk benne. Fontos az, hogy ismerjünk önmagunkat, vágyainkat, tudjuk, hogy melyek a céljaink, mert csak így lehetséges az, hogy kiegyensúlyozott életünk legyen.

3. A fejlődés törvénye

Ez arról rendelkezik, hogy amennyiben spirituális és lelki szinten szeretnénk fejlődni, akkor a változást először önmagunkban kell elkezdenünk, és ne a minket körülvevő embereket igyekezzünk átalakítani. Ha jó irányba történik a változás, akkor az életünk is jobbra fordul.

4. A felelősség törvénye

Ez arról szól, hogy amikor valami nincsen rendben az életünkben, akkor nem vagyunk rendben önmagunkkal sem. Ami körülvesz bennünket, úgy fizikálisan, mint érzelmileg, az elárulja, hogy hányadán is állunk magunkkal a lelkünk mélyén, odabent. A recept most is az, hogy ha változást szeretnénk elérni, először magunkon kell változtatnunk.

5. A kapcsolat törvénye

Ez a törvény annak ad hangot, hogy ha valakik nem illenek egymáshoz, a dolgok nem találnak, ez mégsem jelent semmit, ugyanis az Univerzumban, minden mindennel kapcsolatban van. A jobb lábunkat a bal követi. A múlt, a jelen és a jövő is folyamatosan kapcsolatban van.

6. Az ajándékozás törvénye

Amit adsz az életben, azt fogod visszakapni. Ha a szívünket mások előtt bezárjuk, akkor sosem fogunk igazi ajándékban részesülni. Ha kapni szeretnénk, akkor nyitnunk kell a világra, adakoznunk kell, mert csak ekkor kaphatunk mi is szeretet, odafigyelést, törődést.

7. Az összpontosítás törvénye

Ez arról szól, hogy nem lehet egyszerre két dologra igazán koncentrálni.

8. A jelen törvénye

A 8. törvény kimondja, hogy nagyon fontos visszanézni a múltunkba, a hibáinkból tanulnunk kell, hogy a jövőbe egy jobb irányba tartson az életünk.

betöltés...