A 4 éves haldokló kisfiú megígéri édesanyjának, hogy a Mennyországban fog várni rá

betöltés...

Egy közeli hozzátartozó, főleg a gyermek elvesztése mérhetetlen fájdalommal jár, és az utána keletkező űrt semmi sem képes pótolni. Egy anya soha nem tudja elfelejteni gyermekét, a fájdalom az évek múlásával csak tompul, de nem múlik el.

Ruth Scully a világon a legboldogabb volt, amikor megtudta, hogy várandós. Boldogsága csak akkor volt nagyobb, amikor már kezében tarthatta azt, akit mindennél jobban szeretett, az ő drága kisfiát, Nolant. Azonban, amikor a kisfiú betöltötte a 2 évet, furcsa légzési nehézségek jelentkeztek nála, az orrdugulása fulladási rohamokig fokozódott, és éjszakánként már nem tudott aludni.

Kezdetben egy komolyabb fertőzésre gyanakodtak az orvosok, majd a mandulaműtét után végzett szövettani tesztek eredményéből kiderült, hogy a kis Nolan egy rosszindulatú daganatban, lágyszöveti szarkómában szenved.

Az állapota rohamosan romlani kezdett, azonnal elkezdték a kemoterápiás kezeléseket, de 2017-ben kiderült, hogy a kisfiú szervezete nem tudja felvenni a küzdelmet a betegséggel. Noah átölelte az édesanyját, és azt mondta, hogy nagyon elfáradt a betegségben, és eddig is csak az édesanyja kedvéért küzdött. Úgy döntött, hogy a Mennyországban fog játszani addig, amíg az édesanyja is hozzá csatlakozik.

A következő 36 órában Ruth nem mozdult a fia ágya mellől, úgy érezte, hogy most nagyon fontos, hogy minden pillanatban vele legyen. Majd szólt neki, hogy egy kis időt muszáj magára hagyja, amíg elmegy zuhanyozni. A gyerek mondta, hogy menjen nyugodtan, és békésen feküdt tovább az ágyban. Máskor mindig elkísérte az anyját, és, amíg az tusolt, addig ő a fürdőszobaszőnyegen pihent. Mire a nő visszatért a tusolásból, az orvosok közölték, hogy Noah-nak hirtelen nagyon leromlott az állapota és kómába esett. Mikor az anyja odaért az ágyához, még egy kis időre kinyitotta a szemét, és azt suttogta “szeretlek édesanyám”.

Ruth fájdalmát átérezni és elképzelni sem lehet, az azonban biztos, hogy a fia mosolya és utolsó szavai tartani fogják benne a hitet, amíg újra nem találkoznak.

Az anyuka közösségi oldalán írta meg utolsó beszélgetését fiával:

Ruth: Fáj, ha szuszogsz, igaz?
Nolan: Nos… Igen.
Ruth: Nagy fájdalmaid vannak, igaz kicsim?
Nolan: Igen.
Ruth: Ez a Rák dolog szívás. Nem kell tovább küzdened.
Nolan: (Boldogan) Nem? De érted megteszem anya!
Ruth: Ne Szivem! Ezért csináltad mindvégig? Értem harcoltál?
Nolan: Igen!
Ruth: Nolan Ray, mi anya munkája?
Nolan: Biztonságban tudni engem!
Ruth: Édesem… Ezt már többé nem tudom itt megtenni. Csak a Mennyországban tudlak biztonságban tartani . (Éreztem, ahogy a szívem összetörik)
Nolan: Nooos akkor a Mennyországba megyek és játszom, amíg jössz. Jönni fogsz, igaz?
Ruth: Természetesen! Nem szabadulsz meg olyan könnyen anyától!
Nolan: Köszönöm anyu! Megyek Hunterrel és Bryleevel és Henryvel játszani!

Fotó: Nolan/Facebook

betöltés...