8 jel, ami arra utal, hogy erős személyiséged van, és ami megijeszthet másokat

A sikeres, erős akaratú embereknek gyakran vannak hasonló vonásaik. Ugyanakkor, bár az erős akaratú emberek nyilvánvaló és nagyszabású módokon járulnak hozzá a világhoz, természetesen mindenféle személyiségre szükség van. Minden személyiségnek megvannak a maga erősségei és előnyei, de az önbizalom olyan adottság, amiből mindenki egyaránt profitálhat.

Lássuk, melyik az a 8 tulajdonság, ami általában jellemzi az erős személyiségeket.

1. Nem tolerálod a tudatlanságot, lustaságot és a tiszteletlenséget

Valójában semmi ok nincs ezen tulajdonságok hirdetésére, az emberek többsége mégis megpróbál kifogásokat és elfogadható okokat állítani ezek hátterébe.

Te azonban tudod, hogy azok az emberek, akik meg sem próbálják kijavítani ezeket a tulajdonságokat önmagukban, nem bizonyulnak jó társaságnak. Te próbálod élvezni az életet, mindig javítani, fejleszteni akarod önmagadat és a környezetedet, és ugyanezt várod el a körülötted lévőktől is.

2. Nem különösebben fontos a számodra, hogy felkeltsd mások figyelmét

Megvannak a saját céljaid és vágyaid, amelyek fontosak a számodra.

Természetesen örülsz neki, ha mások is észreveszik az erőfeszítéseidet, de elsősorban azért végzel el egy munkát, mert az fontos a számodra. A saját magad érdekében dolgozol és a saját magad tiszteletét akarod kivívni azzal, hogy kiemelkedően teljesítesz.

3. Nem hagyod, hogy a félelem irányítson

Mindannyian félünk valamitől. Te megértetted, hogy azzal, hogy megpróbálod figyelmen kívül hagyni a félelmeidet, csak azt éred el, hogy azok elhatalmasodnak rajtad, és átveszik az irányítást. Azonban, ha tudomásul veszed ezeket a félelmeket, továbbra is a te kezedben marad az irányítás.

4. Gondosan megválogatod a barátaidat

Azok az emberek, akiket közel engedünk magunkhoz, és akikben a leginkább megbízunk, óriási hatással vannak ránk. Ezért ezek a döntések elősegíthetik a személyes fejlődésünket, és a megfelelő emberek társaságában a boldogság és a tudatosság új szintjeit érhetjük el, vagy akadályozhatnak, visszatarthatnak, ha nem megfelelő barátokat választunk.

Ennek tudatában gondosan megválogatod a barátaidat, és vigyázol magadra.

5. Nem randizol akárkivel

Nem mész el randizni csak úgy akárkivel, akit a Tinderen ismertél meg.

Ugyanakkor az első randit nem töltöd fölösleges csevegéssel. Valódi emberi kommunikációra vágysz. Ez ugyan kissé megnehezíti a társkeresést, és sok esetben nem juttok el még a második randiig sem, de megéri.

6. Nem keresel kifogásokat

A kifogások és a panaszkodás semmit nem oldanak meg. Ha valamiben kudarcot vallottál, alaposan meg kell vizsgálnod, pontosan mi romolhatott el. De az nem vezet eredményre, ha valaki mást, vagy éppen a körülményeket hibáztatod.

Te ezzel pontosan tisztában is vagy, és készen állsz rá, hogy elismerd, mi történt, és továbblépj.

7. Fontos számodra az aktív hallgatás

Amikor az emberek hozzád fordulnak segítségért, te megpróbálsz minden tőled telhetőt megtenni, az ésszerűség határain belül. Nemcsak egyszerűen meghallgatod őket, de a saját nézőpontod hozzáadásával segítsz nekik jobban megérteni a helyzetüket.

Nem ítélkezel, és segítesz több stratégiát is kidolgozni, amivel szembenézhetnek a nehézségekkel.

8. Lehetőségként tekintesz az akadályokra

Minden, amit igazán érdemes megszerezni, akadályokba ütközik. Te pontosan tisztában vagy ezzel (ezért nem tolerálod a lustaságot), és megpróbálsz mindig lelkese maradni, és a kitűzött célokra fókuszálni az életben.

Jó hozzáállással a munkához, a megfelelő barátokkal és erős megérzésekkel, úgy érzed, garantált a siker.