Ezért érdemes üres gyomorra fokhagymalevet innod!

betöltés...

Ha szeretnél jó egészségi állapotnak örvendeni, akkor ezért tenni is kell. Az egyik legjobb módszer, ha a természet patikájából válogatsz, hiszen ott találni a legjobb immunerősítő, kórokozó-ellenes tápanyagokat, amelyek megvédenek a megfázástól, influenzától.

Ilyen csodaszer a fokhagyma, amely az egyik legerősebb természetes antibiotikum, de emellett csökkenti a rossz koleszterinszintet, jó hatással van a vérerekre, a szív egészségére, valamint az ízületi panaszokat is segít megelőzni.

A következőkben eláruljuk, hogy miként kell fokhagymából levet készíteni, amit ha üres gyomorra fogyasztasz, akkor nagy a valószínűsége, hogy sosem fogsz betegeskedni.

Tudományos vizsgálatok azt is bebizonyították, hogy a fokhagyma rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a rákos betegségek, a magas vérnyomás, a fertőzések, a krónikus betegségek, valamint a diabétesz megelőzéséhez, mindez a magas számú antioxidánsoknak és az allicinnek hatóanyagnak köszönhető. Emellett a fokhagyma leve képes fertőtleníteni a bélrendszert, elpusztítani a gombákat.

A lé elkészítése:

Tisztíts meg 3 cikk fokhagymát, majd zúzd össze, vagy turmixold le. Ezt követően egy szűrőbe téve facsard ki a fokhagyma levét, majd idd meg, lehetőleg reggel, üres gyomorra. Ha túl erős, old fel egy pohár langyos, citromos vízben a fokhagyma levét.

Természetesen ezt akkor ajánljuk, ha nem mész társaságba, ellenkező esetben kellemetlen arckifejezésekkel kell szembetalálkozz.

betöltés...